2777
2789
عنوان

چکار کنم خسته شدم دیگه 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 50 پست
خیلی ممنون بابت راهنمایی تون یعنی شکایت نکنم ؟ ک حقمو بگیرم ؟

به جایی نمیرسه . شکایت مدرک میخواد که نداری . همین پولو اگه میده بگیر

من تو هر تایپکی شرکت میکنم هدف فقط کمک کردنه .من خودم زن دارم دختر دارم و هیچوقت دنبال نوامیس کسی نه بودم و نه هستم چون میدونم تاوان داره این کارها . 

خیلی جاها براش زیادی بودم و تهش ی نمک نشناس تمام عیار ک همه جوره بهم ظلم کرد دلم میخواد پولمو ک گرفت ...

پولتو بگیر و خدافظی کن خلاص از دهنت پاکش کن انتقام به جایی نمیرسه بجز ابنکه خودتو عذاب بدی

من تو هر تایپکی شرکت میکنم هدف فقط کمک کردنه .من خودم زن دارم دختر دارم و هیچوقت دنبال نوامیس کسی نه بودم و نه هستم چون میدونم تاوان داره این کارها . 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به جایی نمیرسه . شکایت مدرک میخواد که نداری . همین پولو اگه میده بگیر

مدرکم پولیه ک ب حسابش واریز کردم اون تایم گولم زد شبا ک کردم گفت بزن بابت هدیه عکس رسیدایی ک براش واریز کردمم دارم

پولتو بگیر و خدافظی کن خلاص از دهنت پاکش کن انتقام به جایی نمیرسه بجز ابنکه خودتو عذاب بدی

من تمام خودمو برا این ادم گذاشتم 😞احساسم وقتم زندگیم زورم داره دو روز دیگه ببره واسه ی دختر دیگه خرجش کنخ

مدرکم پولیه ک ب حسابش واریز کردم اون تایم گولم زد شبا ک کردم گفت بزن بابت هدیه عکس رسیدایی ک براش وا ...

۵۶ تومن زدی . شکایت کنی از این تاریخ که شکایت کنی تا زمانی که حکم بگیری خسارت میگیرن برات که ماهانه چهار درصد میشه مثلا شیش ماه دیگه حکم بگیری میشه حدودا ده میلیون خسارت که اونم اگه طرف ادعا کنه ندارم از دم قسط بهت میده . این مبلغ ارزش شکایت نداره

من تمام خودمو برا این ادم گذاشتم 😞احساسم وقتم زندگیم زورم داره دو روز دیگه ببره واسه ی دختر دیگه خر ...

زندگی همینه روز خوب و روز بد

قشنگمشخصه تیغت زده

سیاست داشته باش همین مقداری ک میده رو اژش بگیر بد اخلاقی و ...نکن ک دستت ب پولت نمیرسه هیچکاری هم ازت برنمیاد

این دوره زمونه بعیده کسی اینطور ساده بازی در بیاره مث شما

اسم دختر شیک و‌ تک و ب روز بهم پیشنهاد بدین ممنونم❤️۱۴ مرداد ۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد🥰
۵۶ تومن زدی . شکایت کنی از این تاریخ که شکایت کنی تا زمانی که حکم بگیری خسارت میگیرن برات که ماهانه ...

یعنی طلا رو محاسبه نمیکنن پس ؟ یا پیامکی ک گفتم طلا زو نمیفروشم ولی گفته پولشو بده

یعنی طلا رو محاسبه نمیکنن پس ؟ یا پیامکی ک گفتم طلا زو نمیفروشم ولی گفته پولشو بده

نه متاسفانه

پس بقیه پولم چی؟

همینم میتونه بهت نده حاشا کنه

قید بقیه اشو بزن بقیه ای در کار نیست

گفتی توی چت بهت گفته بزن ب عنوان هدیه؟ همینو اسکرین داشته باشه ببره دادگاه یعنی یه قرونم دستتو نمیگیره

با رضایت خودت پول زدی براش اونم گفته ب عنوان هدیه

هرچقد داد بگیر بحثم نکن

اسم دختر شیک و‌ تک و ب روز بهم پیشنهاد بدین ممنونم❤️۱۴ مرداد ۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد🥰
شما بودی چکار میکردی ؟

بهت گفتم چیکار میکردم و چیکارکن

بی سر و صدا و بی بحث هرچقد داد رو بگیر و بعدم با این آدم سمی کات کن فقط داره ازت سواستفاده میکنه