2777
2789
عنوان

چکار کنم خسته شدم دیگه 😞

262 بازدید | 50 پست

تابستون ۵۶قرض دادم ب ی ناتو نه گرم طلا فروختم شد اینقدر حالا تازه میخواد پسش بده اما میگه هشتاد تومن میدم ن اون قیمت نه گرم طلا رو این الان باید چطور باهاش حساب کتاب کرد ک حق باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بگین کجاش منصفانه ست پس نباید ب قیمت روز پول طلای منو بده ک بخاطرش طلا فروختم ؟

گفته بودید گه به قیمت روز طلا پس بده ؟؟

من تو هر تایپکی شرکت میکنم هدف فقط کمک کردنه .من خودم زن دارم دختر دارم و هیچوقت دنبال نوامیس کسی نه بودم و نه هستم چون میدونم تاوان داره این کارها . 

ن والا نگفتم کی میدونست طلا گرون میشه ؟

خوب دیگه نگفتید ولی حاظره هشتاد بده خوبه آدم با انصافیه میتونه همون 56 تومنو پس بده

من تو هر تایپکی شرکت میکنم هدف فقط کمک کردنه .من خودم زن دارم دختر دارم و هیچوقت دنبال نوامیس کسی نه بودم و نه هستم چون میدونم تاوان داره این کارها . 

گفته بودید گه به قیمت روز طلا پس بده ؟؟

اما خب مثلا میخواست امتحانم کنه ببینه چقدر لایقم برام طلا و ماشین بخره قبل تولدم گفت اگه خودتو ثابت میکردی قرار بوده کادو تو لد طلا بگیرم منم فروختم دادم بهش

اما خب مثلا میخواست امتحانم کنه ببینه چقدر لایقم برام طلا و ماشین بخره قبل تولدم گفت اگه خودتو ثابت ...

من بودم میگرفتم همینو