2777
2789
عنوان

ممکنه بعد از سقط عدد بتا بالا بره

99 بازدید | 20 پست

من قبل از پریودیم بی بی چکام هاله مینداخت و سه روز قبل از پریودی آزمایشم منفی شد

فردای پاک شدن دوباره بی بی چک گذاشتم و مثبت شد و نسبت به قبل از پریودی پررنگ تر شده بود! بعد از یک هفته آزمایش دادم و بتام ۵۲.۸ بود! پریودم هم واقعا پریود بود،لخته های بزرگ داشت، یک هفته طول کشید و خون ریزیش زیاد بود،فقط برخلاف قبل،خونش سیاه بود

ممکنه سقط بوده باشه ولی بتا همچنان بالا بره؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله من بالا بود تا دو هفته بعد دکتر برام آزمایش نوشت و سونو واژینال چون ترسیده بود میگفت احتمال بارد ...

بالا رفت یا بالا بود؟ چون من قبل از پریود آزمایشم منفی بود ولی یک هفته بعدش مثبت شد! دو سه هفته ای هم بود که رابطه جنسی نداشتم

بالا رفت یا بالا بود؟ چون من قبل از پریود آزمایشم منفی بود ولی یک هفته بعدش مثبت شد! دو سه هفته ای ه ...

ببین بالا بود پایین نمی اومد حتی من سه روز پریود شدم شک کردم تست بارداری دادم آزمایش خون دادم گفت بارداری

ببین بالا بود پایین نمی اومد حتی من سه روز پریود شدم شک کردم تست بارداری دادم آزمایش خون دادم گفت با ...

آخه مال من داره بالا میره،الان شده ۷۲.۹۹

نکنه خارج رحمی باشه؟ دکترم گفت دو هفته دیگه برو سونو

سونو عادی یا واژینال ؟ برو یه دکتر دیگه بگو وضعیت

چیزی نگفت،قرار شد همون دو هفته دیگه تعیین کنه!

کلا بهش اعتماد ندارم،به من میگه توی بارداری خارج رحمی عدد بتا خیلی بالا میره،کاملا برعکس گفت!

من اینجا دکتر خوب نمیشناسم،پیش هرکس رفتم هیچی بارش نبود

چیزی نگفت،قرار شد همون دو هفته دیگه تعیین کنه!کلا بهش اعتماد ندارم،به من میگه توی بارداری خارج رحمی ...

آره به منم گفتن تو سونو واژینال مشخص شد چیزی نبوده بعد هم گفت احتمالا بارداری چند قلو بوده که تیتر بتا انقدر بالا بوده و سقط شده

آره به منم گفتن تو سونو واژینال مشخص شد چیزی نبوده بعد هم گفت احتمالا بارداری چند قلو بوده که تیتر ب ...

یعنی به شما هم گفتن چون بتا خیلی بالا رفته ممکنه خارج رحمی باشه؟