2777
2789
عنوان

خاطرات خوب رو دل آدم سنگینی میکنه

109 بازدید | 18 پست

میشنوم یکی داداشش یا زن داداشش خوب نیست یا پدرمادرش ولی از شانس من همشون خوب بودن به طرز عجیبی همه باهم و کنارهم خوب بودیم و خوش ولی هیچکدومو الان ندارم فقط خاطراتشون واسم مونده

خیلی درد داره همش میگم کاش بد بودن بدجنس بودن که اینقدر الان جای خالیشونو حس نمیکردم

حداقل سر میزنی به خاطرات ...

چی بگم که حتی یک لحظه تو زندگیم نیست که دلم بخواد بهش برگردم ....

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وا چه حرفهایی میزنی بد بودن کا دلت پر کینه و حسرت بود؟؟گاهی با یه خاطره آدم کل عمر سر میکنه با خاطرا ...

خاطره باعث میشه همش بغض داشته باشی جای خالیشونو مدام حس کنی و هیچ کاری از دستت برنیاد

چرا نداریشون هیچکدوم رو ؟

پدرومادرم هردو باهم ازدنیا رفتن یه برادرم با خانوادهاش مهاجرت کرد به برادرم از بد روزگار از همسرش جدا شد و کلا به علت شرایط زندگیش از اینجا رفت

پدرومادرم هردو باهم ازدنیا رفتن یه برادرم با خانوادهاش مهاجرت کرد به برادرم از بد روزگار از همسرش جد ...

کاش همع باهم ب دنیا میومدن و باهم میرفتن😢

خنده را معنی سر مستی نکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست
الان کجان؟

توضیح داذم که چی شدن ، خیلی سخته یهو همه رو باهم از دست بدی مثل یه خوابه برام دیگه از اون موقع همه چی رفت شب یلدا عید مسافرت روز مادر روز پدر همه چیز و همه زندگی اینه که خاطرات دست از سر آدم برنمیداره مگر اینکه آلزایمر بگیرم

پدرومادرم هردو باهم ازدنیا رفتن یه برادرم با خانوادهاش مهاجرت کرد به برادرم از بد روزگار از همسرش جد ...

خدا بیامرزدشون

و ان شاءالله بقیه رو هم ببینید گلم

همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم