بعضی وقتا آدم هرچقدر فکر میکنه و سبک و سنگین میکنه
عقلش به هیچی نمیرسه انگار فقط مجبوری بشینی ببینی چی قراره بشه.
چقدر سخته ندونی که باید چ غلطی کنی..
بعضی وقتا آدم مثل یه بچه پنج ساله سردر گم و ناتوانه
ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اوهومدقیقااون موقع که لحظه ی اخره و میبینی نشد و نه میتونی اعتراض کنیم نه میتونی حلش کنی نه میتونی ب ...
دقیقا...
گاهی وقتا آدم میخواد فقط از تجربه بعضی لحظات قرار کنه.
چشمات باز کنی ببینی یا خیلی رفته جلو یا خیلی برگشته عقب
ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
امیدوارم شرایط برات تغییر کنه و بتونی باز از جات بلند بشی اینبار محکم تر و قوی تر زندگیو شروع کنی...