2777
2789
عنوان

شاید هیچی

85 بازدید | 10 پست

بعضی وقتا آدم هرچقدر فکر میکنه و سبک و سنگین میکنه

عقلش به هیچی نمیرسه انگار فقط مجبوری بشینی ببینی چی قراره بشه.

چقدر سخته ندونی که باید چ غلطی کنی..

بعضی وقتا آدم مثل یه بچه پنج ساله سردر گم و ناتوانه

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اوهومدقیقااون موقع که لحظه ی اخره و میبینی نشد و نه میتونی اعتراض کنیم نه میتونی حلش کنی نه میتونی ب ...

دقیقا...

گاهی وقتا آدم میخواد فقط از تجربه بعضی لحظات قرار کنه.

چشمات باز کنی ببینی یا خیلی رفته جلو یا خیلی برگشته عقب

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
دقیقا...گاهی وقتا آدم میخواد فقط از تجربه بعضی لحظات قرار کنه.چشمات باز کنی ببینی یا خیلی رفته جلو ی ...

اره

حرفتو عمیق درک میکنم

۲۳شهریور۱۴۰۴

این اتفاق برام افتاد

هیچکاری نمیتونستم بکم علننا هیچکاریی

خودمو میزدم به دیوار خودمو چنگ میزدم با اینکه اتفاق چند هفته میش اعتاده بود ولی این روز اخرین روز بودو و از ادن روز مردم فقط یه جسمم

ارهحرفتو عمیق درک میکنم۲۳شهریور۱۴۰۴این اتفاق برام افتادهیچکاری نمیتونستم بکم علننا هیچکارییخودمو میز ...

عزیزدلم 💔

از خدا برات آرامش و گذر و صبر میخوام...

امیدوارم شرایط برات تغییر کنه و بتونی باز از جات بلند بشی اینبار محکم تر و قوی تر زندگیو شروع کنی...

خیلی حس بدی ه ،کاری ازت برنمیاد ،از هیشکی کاری برنمیاد اون لحظه احساس پوچی و ناتوانی میکنی سر هیشکی نیاد تجربه این حس ،آواره و سردرگم بین چند جهانی

تنها تکرار من دوستت دارم 😘😘
خیلی حس بدی ه ،کاری ازت برنمیاد ،از هیشکی کاری برنمیاد اون لحظه احساس پوچی و ناتوانی میکنی سر هیشکی ...

دقیقا تجربه کردم.

تاریکترین نقطه همونه به نظرم .

کاش واقعا کاش هیچ کس هیچ وقت تجربه اش نکنه

میدونی شاید اون لحظه لحظه ی متولد شدن انسان باشه

نمیدونم...

شاید. ته این دردا باید یه چیز باشه

ارهحرفتو عمیق درک میکنم۲۳شهریور۱۴۰۴این اتفاق برام افتادهیچکاری نمیتونستم بکم علننا هیچکارییخودمو میز ...

دقیقا منم اتفاق که برام افتاد ۲۳شهریور ۴۰۴بود هیچوقت فراموش نمی کنم چه تلخ بود براممم

خسته از جماعت زنده کشه مرده پرس🚶‍♀️