nazanin1876 مدیر عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 4633 عنوان پسرم تب داره کمک | مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 65 پست ۷ سالشه از ۹ شب سرش داغه تا الان که اتیشه بدنش دوبار شربت دادم یدونه هم شیاف باز قطع نمیشه الان ۳۸ و نیم چکار کنم توروخدا هی از خواب پا میشهفردا هم معلمش نوشته یود ازمون ریلضی دارن برا اولین بار و املا کلاس اوله چکار کنم؟ من گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲 دیروز | 02:31 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazanin1876 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 4633 كي شياف گزاشتي استا دادي؟ بروفن بده شياف ديكلو فكر كنم فردارو نفرستش چاره ايي نيست هم بچه خودت بيشتر ... شیاف ۱۲ شب نیم ساعت پیش هم ی قاشق پر ایبوپروفن من گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲
عمردرسکوت عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 536 یکم نمک تو آب ولرم بریز پاشویش کن شیاف دیکلوفناک اگه داری براش بزار زیادم مسکن نده به بچه مایعات تند تند بهش بده
nazanin1876 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 4633 یکم نمک تو آب ولرم بریز پاشویش کن شیاف دیکلوفناک اگه داری براش بزار زیادم مسکن نده به بچه مایعات تند ... اخه پاهاس سرده میترسم اب بزنم سرشو خیس میکنم هی من گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲
فرشته_هانا_هاکان عضویت: 1401/07/29 تعداد پست: 442 شیاف استا۱۲۵ تو این سن فقط ۳۲۵ جوابه بابا ۱۲۵ که برا زیر ۲ساله. من سه هفته هر دو بچه هام درگیر تب شبانه روزی بودن... https://eitaa.com/arzansara_hanaa به آنلاین شاپ کوچک من سر بزن.
دلآرامی عضویت: 1403/02/05 تعداد پست: 17 این ویروس جدید خیلی بده یه تب وحشتناک داره که اصلا با شربت و شیاف پایین نمیاد فقط فقط پاشویه خوبه پسرم ۳روز کامل تب بود بروفن شیاف و سرم اصلا روش تاثیری نداشت
گندم_خانم_ عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 17813 شیاف ۱۲ شب نیم ساعت پیش هم ی قاشق پر ایبوپروفن صبر كن يه ربع ديگه تب سنج معقدي داري؟؟ تبشو ببين چنده تو اين ويروسا و تب بالا فقط تب سنج معقدي موثره 💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
gandom_sadat عضویت: 1403/11/21 تعداد پست: 340 پهلو هاشم گرمه؟ مدرسه و درس که ولش کلا اول سلامتی اگ الان شرایط نداری صبح حتما ببرتش دکتر...
ياسميناخانوم عضویت: 1401/10/10 تعداد پست: 2998 پیاز رنده کن آبش رو بزن به کف پاهاش سریع تبش قطع میشه لایک نکنیدلطفاااااا خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
خوده_خودم عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 1200 تو این سن فقط ۳۲۵ جوابه بابا ۱۲۵ که برا زیر ۲ساله. من سه هفته هر دو بچه هام درگیر تب شبانه روزی بودن ... من واسه پسرم تا الان ۱۲۵ استفاده میکردم ولی دیکلو هم واسه بزرگساله فکر کنم
شهریوریm عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2507 نفرستش خواهر الان مدرسه های شهرما با فردا میشه دوهفته ای که مجازیه خیلی وضع خرابه بخدا
فرشته_هانا_هاکان عضویت: 1401/07/29 تعداد پست: 442 من واسه پسرم تا الان ۱۲۵ استفاده میکردم ولی دیکلو هم واسه بزرگساله فکر کنم دیکلو بله من گفتم استا ۳۲۵ https://eitaa.com/arzansara_hanaa به آنلاین شاپ کوچک من سر بزن.
nazanin1876 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 4633 تو این سن فقط ۳۲۵ جوابه بابا ۱۲۵ که برا زیر ۲ساله. من سه هفته هر دو بچه هام درگیر تب شبانه روزی بودن ... ایبوپروفن۷۵ زدم شیاف کمه دوزش??برا ۷ سال من گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲
عمردرسکوت عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 536 اخه پاهاس سرده میترسم اب بزنم سرشو خیس میکنم هی آب که نزن عزیزم حوله رو با آب ولرم نمدار من بزار رو سر پچه یا رو شکم وزیر بالاش وقتی حوله داغ شد دوباره کارو تکرار کن
ياسميناخانوم عضویت: 1401/10/10 تعداد پست: 2998 من هفته پیش همین شکلی شد پسرم خودمم تب کردم تا صبح شوهرم بیدار بود یه دستمال من یه دستمال پسرمآب پیاز خیلی موثرههه .اگه بیداره ببرش سرویس لایک نکنیدلطفاااااا خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
nazanin1876 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 4633 نفرستش خواهر الان مدرسه های شهرما با فردا میشه دوهفته ای که مجازیه خیلی وضع خرابه بخدا فردا نمیبرم باشه میبرم دکتر😔 من گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲