2777
2789
عنوان

اینو فرستادم به کراشم

61 بازدید | 3 پست

با اکانت تلگرام فرستادم

قبل از هرچیزی بگم که نمیخوام مزاحم بشم یا کنجکاوتون کنم فقط مدتها بود یه چیزی تو دلم مونده بود و لازم داشتم یهبار برا همیشه بگمش و خلاص

راستش شما تو یه دورهای از زندگی من، بدون اینکه خودتون بدونید، آدم خیلی مهمی بودید... و هنوزم هستید

من یه مدت طولانی فقط از دور میدیدمتون نه حرفی نه سلامی نه چیزی

هیچ رابطهای نبود، هیچ شناختی هم نبود، فقط یه حس قشنگ و محترمانه که نمیتونستم نادیده بگیرمش

هیچوقت هم نزدیکتون نشدم چون نمیخواستم اذیتتون کنم یا باعث کنجکاوی یا سوءتفاهم بشم اصلاً دنبال دیده شدن یا جلب توجه هم نبودم

فقط خواستم بدونید یه آدمی، بدون اینکه حتی اسمشو بدونید، ازتون خوشش میاومد نه از روی خیالبافی، نه از روی وابستگی فقط از روی احترام و حس خوب

شما منو دیدید ولی نشناختید و خب... هیچوقت هم قرار نیست بشناسید.

این حرفا رو نمیزنم که چیزی شروع بشه یا جوابی بخوام. هیچ انتظاری ازتون ندارم.

این پیام فقط برای دل خودمه

وقتی آدم یه مدت طولانی یه حس رو با خودش حمل میکنه، یه جایی باید بذاره زمینش

منم دارم همین کارو میکنم... شاید بعد از این همه وقت، تصویرتون تو ذهنم یه کم کمرنگتر بشه

ولی راستش رو بگم... آدمهایی هستن که هرچقدر هم بخوای از ذهنت پاک کنی، همیشه یه گوشهای از خاطرت میمونن شما هم برای من از همون آدمهایی

بعضی آدمها همینطورین

میمونن

حتی وقتی هیچوقت قرار نیست بدونن که بودنشون برای یه نفر، یه دنیا بوده

نه با عشق و وابستگی فقط با احترام و یه حس خوب که هیچوقت کامل از بین نمیره.

همین خواستم بدونید و بس

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB