2777
2789
عنوان

افکار خ و د ک ش ی دارم

137 بازدید | 33 پست

الان انگار وقتشه تموم کنم زندگیمو به زور خودمو شاد نشون میدم میرم دنبال درسم کارم بچم باز یه ثانیه که به خودم میام به پوچی میرسم

کاش بچه نداشتم خیلی از نظرم این دنیا به درد نخور و پوچه اینهمه سگ دو زدم واسه آدما از خودم گذشتم نه کسی قدر دانم بود نه به جایی رسیدم اه کاش بدنیا نمیومدم یا یکم میرفتیم جلو بچم بزرگتر میشد راحت سرمو میزاشتم میمردم

بدبخت اصلی این ماجرا اون بچه اس

به قول صادق هدایت ، در زندگی درد هایی هست ک روحتو می بلعه ، کم کم کل وجودت رو پر می کنه. این درد هارو نمیشه به کسی اظهار کرد قابل باور نیستن ، این درد ها برای جز صاحبشون درد ندارن ، کسی دوایی برای این درد ها پیدا نکرده ، یکی با افیون به خواب میره یکی با شراب برای چند لحظه ای فراموش میکنه ، ولی افسوس ک بعد از مدتی اثرش میره و دردت بدتر میشه حتی با مرگ هم از بین نمیره چون این درد بر روحت حک شده 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا فکرشو نکن 😭🥀تو بهترینی 🍭🎊این دنیا هنوز زیبایی هاشو داره 🎎لطفا اینکارو نکن🤗🐑

مرسی عزیزم اصلا دیگه کنترل هیچی دست من نیست مغزم خودش این تصمیم گرفته من خیلی جنگیدم کم آوردم

این دنیا خیلی پوچه و مزخرفه

بیشتر از چیزی ک فکرشو کنی

ولی هر کدوممون برای یکی زنده اس

تنها دلیل اینکه خودمو خلاص نمیکنم مامانمه ک میدونم نابود میشه

به قول صادق هدایت ، در زندگی درد هایی هست ک روحتو می بلعه ، کم کم کل وجودت رو پر می کنه. این درد هارو نمیشه به کسی اظهار کرد قابل باور نیستن ، این درد ها برای جز صاحبشون درد ندارن ، کسی دوایی برای این درد ها پیدا نکرده ، یکی با افیون به خواب میره یکی با شراب برای چند لحظه ای فراموش میکنه ، ولی افسوس ک بعد از مدتی اثرش میره و دردت بدتر میشه حتی با مرگ هم از بین نمیره چون این درد بر روحت حک شده 

شما بچه و مسئولیت داری یک لحظه هم بهش فکر نکنبرو مشاوره حتما .حال خودت رو خوب کن

خواهرشوهرمم از ۳ سالگی بدون مادر بزرگ شد زندگی اونو میبینم میگم اینم بالاخره بزرگ میشه مثل عمه اش

چرا اون ک نمیدونه افکارمو

افکار توی رفتارت مشخص میشن

وقتی مامان بچه بی حوصله و افسرده اس

وقتی بی انگیزه اس

اون چه امیدی داشته باشه؟ بهترین دوران زندگی ادم بچگیشه

ازش نگیر

این دنیا خیلی پوچه و مزخرفهبیشتر از چیزی ک فکرشو کنی ولی هر کدوممون برای یکی زنده اس تنها دلیل اینکه ...

کاش هیچ دلیلی نبود امروز اصلا زد بسرم رفتم حتی یه ساحتمان چند طبقه تازه ساخت ک مرگ صد در صدی باشه برام. هیچ راه ورودی نداشت اومدم خونه گفتم خداروشکر بچم چی میشد

خواهرشوهرمم از ۳ سالگی بدون مادر بزرگ شد زندگی اونو میبینم میگم اینم بالاخره بزرگ میشه مثل عمه اش

بله بزرگ میشه ولی چطور بزرگ میشه مهمه

با چه دردی بزرگ میشه مهمه

چ حسرت هایی ک نمیکشه مهمه