2777
2789
عنوان

واقعا دیگ کنترلی رو بچهام ندارم

246 بازدید | 20 پست

شیطنت میکنن

قوانین خونه رو به هیچجاشون حساب نمیکنن

من ادم با نظمی هستم راجع به خواب و خوراک و درس و ...

ولی از وقتی دومی دست و پا باز کرده و راه میره

دوتا شدن اصلا گوش نمیدن

الان خیلی وقته ما اعلام خواب کردیم هنوز بیدارن

دوتایی دنبال هم میکنن

کنتور برقم زدما تو تاریکی مطلقیم

ولی باز دنبال هم میکنن

حتی باباشون برخورد فوق جدی کرد بازم محل ندادن😑😐

یعنی الان من مادر نیستم در نقش پشمم🥲

مامان دوتا گل پسر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نزار بعد از ظهر ها بخوابن

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

یه شب حالا مشکلی نداره

زیاد حرص نخور

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

فقط جمله اخرت😭😂زیاد بهشون سخت نگیر با جایزه و مسابقه و تشویق بهتره

ببین از جاییزه شروع شد به خواهش التماس تهدید اجبار رسید ولی هنوز بیدارن

مامان دوتا گل پسر

کاش بعد طهرا میخوابیدنی کله بیدارن

صبح ها نزار خیلی بخوابن

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
برخورد فوق جدی... وای خندم گرفت

اخه همسرم قیافش جدیه همینجور عادی

بخواد عصبانیم نسون بده خودسو ترسناک میشه

ولی تاثیر گذار نبود 😂😂😐😐

مامان دوتا گل پسر