2777
2789
عنوان

به خاطر درس خوندنم الان باید با هر خری ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 5622 بازدید | 240 پست
هیچوقت تعهد محضری برای روستا نمیگیرن شما تعهد برای شهر دادی اگر بری دنبالش میتونی جابه جا کنی برو زو ...

نه تو تعهدی که دادم اسم روستا رو نوشتن

معدم ۱۷ هست

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا فعلا اونو ردش کن بره

برای طرح خدمتت هم نمیشه با خانوادت بری؟

نشد هم تنها برو میدونم سخته

ولی دلیل نمیشه بدبختی بیشتر برا خودت درست کنی

خانومایی که در آستانه ازدواج هستن بخونن ، تیکر رسیدن به یه آرزوی قدیمی و بزرگ تا آخر امسال 💞 M
حداقل باید فوق لیسانس و داشت، قیافه و هیکلش چجوری باشخصیت وباکلاس هست؟

قیافش خوبه هیکلشم بد نیست

ولی نصف حرفای منو نمیفهمه باید براش معنی کنم

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

۲۶ عزیزم

عزیز جان دیگه خودتون تحصیلکرده و پزشکی از شما انتظار اینجور صحبت نمیره سنیم ندارین که بخوای بترسین و عجله کنین هر کسیو لایق خودت ندون امیدوارم بهترین آدم بیاد تو زندگیت

رفتیم یه مشاورهبدتر گند زد تو روحیمهی بهم گفت چرا زدی تعهدیبا این شرایط بخوای ازدواج کنی به مشکل میخ ...

حالا همه مشاوره ها هم استاندارد نیستن،خواهشا با این تفکر خودت رو برای همیشه بدبخت نکن،شوهرنکرده بمونم چیه آخه،دیگه از قشر تحصیل کرده این تفکر بعیده،کسی که در حد شما باشه الان داره پا به پای شما درس میخونه و کسب شعور میکنه نه مثل این ببشخصیت باشه ۵سال زندگی با روان سالم بهتر از۲۰ سال زندگی با آدم با روان ناسالم هستش

نه تو تعهدی که دادم اسم روستا رو نوشتنمعدم ۱۷ هست

منم میخوام برای کنکور تجربی شرکت کنم ازدواجم میخوام

میترسم شهر دور پرت قبول بشم خودم کلاتشهرم از همینی ک الان گفتی میترسم

رتبه شهرم نیارم بیفتم یجای دور

الان ۲۷سالته؟صبر کن تا مورد خوب بیاد اگ نشد ۳۷سالگی تخصص قبول بشو بعد ازدواج کن

آره ۲۶ سالمه در اصل متولد ۷۸ ام

۳۷ سالگی با کی ازدواج کنم دیگه

خودت تو بیمارستان نبودی؟

اکثر رزیدنتا متاهلن

قیافش خوبه هیکلشم بد نیستولی نصف حرفای منو نمیفهمه باید براش معنی کنم

ببین اصلا بحث محل خدمتت نیست بحث اینه که این آقا کلا به درد نمیخوره اصلا اگر قرار بود شما اون ور دنیا هم میرفتی این آقا به درد پر کردن تنهاییت نمیخورد بندازش بیرون از زندگیت

مشاوره تمام خری بوده مثل خاستگارتبابا بله سخته تنهایی چرا اینهمه زحمت ت میخای بباد بدیسنی نداریدرستو ...

تازه مشاورم گفت تخصص نخون

عمومی کار کن اگه میخوای زندگی کنی تو همینجوریشم راهت سخت هست