2777
2789
عنوان

به خاطر درس خوندنم الان باید با هر خری ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 5622 بازدید | 240 پست
آره

نمیدونم اتفاقا میگفت من پزشکم تو بیمارستان کار میکنم که من تعجب کردتو بیمارستان کار میکرد ولی پزشک نبود که به عنوان مشاور حتما کار میکرده

بعد جلسه آخر گفت سه بار پزشکی آوردم به خاطر شرایطم نرفتم

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

دوتا حالت دارهیا این تاپیک فیکه یا اگر واقعی باشه شما زوال عقل داری خانم دکتر هول شوهر باشه ؟ بخاطر ...

عزیزم هول شوهر چیه

هرکی دلش میخواد نیاز عاطفیشو از راه درست برطرف کنه هول شوهره؟!!!

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😂😂😂😂😂خوب اکثرا پسردخترها به کیس ازدواجشون میگن من باکسی نبودم.....راست ودروغشو خدا داندماهم میگ ...

نه این خیلی اسکل و هیجانی بود معلوم بود از رفتاراش

هیجانش برای خانم پکتر گرفتنش بوده...نه اونقدرها هم اسکل نبوده ونیست

دفعه اولی که رفتیم بیرون تصادف کرد شاسی ماشینو آورد پایین🤐

هنوز تعجب میکتم داری با این اقا صحبت میکنی

و اینندر راحت بهت میگه ۲تا زن میگیرم. اونم الان که هنوز به قول معروف خرش از پل نگدشته

همین رو بکن علم یزید و بگو الا و بلا من نمیخوامش!

جمع کن خودتو دختر

فالله خیر حافظا و هو الرحم الراحمین
هنوز تعجب میکتم داری با این اقا صحبت میکنیو اینندر راحت بهت میگه ۲تا زن میگیرم. اونم الان که هنوز به ...

از دیشب دیگه پیام نداده

درسته الان که خودش پیگیر نشده بهش پیام بدم بگم همه چیز از نظر من تموم شدست؟

یا بذارم پیگیر شه بعد بگم؟!

نمیدونم اتفاقا میگفت من پزشکم تو بیمارستان کار میکنم که من تعجب کردتو بیمارستان کار میکرد ولی پزشک ن ...

عزیزم ..همینه دقیقا .قطعا پیش ی مشاور دیگه برو ..

سبز کجا بود بابا جان ! خاکستر شدیم

عزیزم ..همینه دقیقا .قطعا پیش ی مشاور دیگه برو ..

دیگه اینو که باید ردش کنم

باید یه مشاوره برم چیزایی که این مدت اتفاق افتادو هضم کنم

از دیشب دیگه پیام ندادهدرسته الان که خودش پیگیر نشده بهش پیام بدم بگم همه چیز از نظر من تموم شدست؟یا ...

نه بنطرم اصلا پیام نده

این تازه الان دست پیش گرفته پس نیفته!

وقتی هم پیام داد تو جوابشو نده

و یکم پا رو دلت بزار

بخدا از دستت دیوونه شدم

ببین باور کن از این یارو واست شوهر درنمیاد!

نه بنطرم اصلا پیام ندهاین تازه الان دست پیش گرفته پس نیفته! وقتی هم پیام داد تو جوابشو ندهو یکم پا ر ...

🥲🥲💔

🥲🥲💔

اصلا امروز بخاطر پیدا کزدن تو اومدم نی نی سایت

بیا شماره ات رو بهم بده زنگ بزنم یکم فحشت بوم خیالم راحت شه

بابا شوهر ما که با عزت و احترام حرف میزد الان بیا ببین چجوری شلنگ و تخته میندازن! چه برسه بگه ۲تا زن بگیرم

اصلا امروز بخاطر پیدا کزدن تو اومدم نی نی سایتبیا شماره ات رو بهم بده زنگ بزنم یکم فحشت بوم خیالم را ...

عزیزممم ممنونم

میدونم به خاطر خودم میگین

آدم به خاطر ترس از تنهایی چه کارایی که نمیکنه

عزیزممم ممنونممیدونم به خاطر خودم میگینآدم به خاطر ترس از تنهایی چه کارایی که نمیکنه

ترس هات خیلی الکی هست

اینو خواهش میکنم اویزه گوشت کن

الان یدونه غصه داری و بعد از ازدواج با این مرد صدتا!!

ترس هات خیلی الکی هستاینو خواهش میکنم اویزه گوشت کنالان یدونه غصه داری و بعد از ازدواج با این مرد صد ...

الان هیچ کاری نکنم؟

بلاکشم نکنم؟