حالت گرفتگی داره مثل عضلانی اکو نوار دادم مشکلی نی پ ا چیه استرسیم ولی
خدایاشکرت برای لحظههایی که امیدواری همهی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانوادهام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.
خدایاشکرت برای لحظههایی که امیدواری همهی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانوادهام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
دلیل خاصی نداره.منم اینطوری میشدم خیلییی پیگیری کردم همه گفتن سالمی. خودش خوب شد
چن جا نوار اکو دادم هچین نبو. چرا گوگل میگ حمله قلبی
منم اکو و نوار قلب دادم.هیچی نبود.من انقدر درد وحشتناکی داشتم نمیتونستم تکون بخورم.نفس میکشیدم قلبم ...
چکار کردی خوب شدی