2777
2789
عنوان

احساس میکنم پیش سینه سمت چپم

47 بازدید | 7 پست

حالت گرفتگی داره مثل عضلانی اکو نوار دادم مشکلی نی پ ا چیه استرسیم ولی

خدایاشکرت برای لحظه‌هایی که امیدواری همه‌ی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانواده‌ام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.

اسپاسم عضلانی.خودش برطرف میشه

چرا ایطور شدم؟

خدایاشکرت برای لحظه‌هایی که امیدواری همه‌ی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانواده‌ام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دلیل خاصی نداره.منم اینطوری میشدم خیلییی پیگیری کردم همه گفتن سالمی. خودش خوب شد

چن جا نوار اکو دادم هچین نبو. چرا گوگل میگ حمله قلبی

چن جا نوار اکو دادم هچین نبو. چرا گوگل میگ حمله قلبی

منم اکو و نوار قلب دادم.هیچی نبود.

من انقدر درد وحشتناکی داشتم نمیتونستم تکون بخورم.نفس میکشیدم قلبم درد میگرفت.

گوگلم ک قربونش برم برا سردرد میزنه احتمال تومور مغزی و سکته مغزی

لطفا برا سلامتی بچهام صلوات بفرستید.ممنونم❤️

منم اکو و نوار قلب دادم.هیچی نبود.من انقدر درد وحشتناکی داشتم نمیتونستم تکون بخورم.نفس میکشیدم قلبم ...

چکار کردی خوب شدی

چکار کردی خوب شدی

رفتم بیمارستان سرم مسکن زدم بهتر شدم.اومدم خونه دوش اب گرم گزفتم و مسکن خوردم خوابیدم.چند روزم کار سنگین نکردم برطرف شد

لطفا برا سلامتی بچهام صلوات بفرستید.ممنونم❤️