2777
2789
عنوان

تو شهر شما هم برنج هندی نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 3439 بازدید | 140 پست
۳ تومن برنج اعلا ست برنج ایرانیم درجه بندی داره طارم گرگان کیلویی ۱۳۹، ۱۰ کیلوش ۱۳۹۰ واجب نیست برنج ...

ی چیزی میگی ها

من نیم دانه میخرم واسه اش و کته بچه کیسه ای ۱۸۰۰

بعد شما میگی درجه بندی داره

اگر ارزونه بگو دقیقا کجا اصفهانه من برم طارم ۱۳۹۰

ده کیسه بخرم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره نیست اگر هم پیدا بشه خیلی گرونه

من که خاطره رو 900 از یک مغازه گرفتم تو فروشگاه زنجیره ای ها اصلا پیدا نمیشه اما تو مغازه های عادی چرا

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

بخوای یک و چهارصد بدی، خب ۴۰۰ میذاری روش، پاکستانی میخری

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

مگه مجبورین هر روز برنج بخورین

کم بخورین ولی ایرانی بخورین

نیم دانه بخرین ارزون تره

۲ روز غذای نونی بخورین ۱ روز برنجی

ولی برنج خوب بخورین

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم