2777
2789

اگر شوهرتون بخاطر اینکه مهریه بهتون تعلق نگیره و همینطور دیه گرفتن

خودشو جلو چشمتون بزنه بندازه گردن شما از شما شکایت کنه

مشکل روانی داره ایا؟

قبلا هم سابقه داشت سرشو میکوبید ب فرمون ماشین با دستاش محکم میزد ب سرش

مشت میکوبید ب در دیوار

البته فقط چندباری

البته دست بزنم داشته باشه عصبی ک میشه بعضی وقتا بزنه حتی سر چیزای مسخره

خواهرشم خودزنی کرده برای اینکه از شوهرش طلاق بگیره

مادر باباشم مشکل روانی داشته خودشو دار زده چندین سال پیش

عمش و خالش هم مشکل روان داشتن

با همه اینا این آدم مشکل داشته بنظرتون؟؟

شوهرت از تيمارستان فرار کرده یا باغ وحش

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب نتیجه اش چی میشه کاربرها نظر بدن ؟

بگذر دیگه از این ازدواج و این رابطه ....... بسه اینهمه تاپیک برای خودت میگم چون خیلی خودت رو داری اذیت میکنی

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

خب مشخصه مشکل داره

ارثش رو داره

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

مشکل روانی دارن دیگه

با زمینه ژنتیکی

در صورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند

عین همین اتفاق که گفتی برای منم افتاد

آره خب میزون نیستن، البته الان جرعت نمیکنه مثل آدم رفتار نکنه چون آبروش جلو همه رفت ، همه فهمیدن خودش زده

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دلبرکم دخترکم من و بابایی و داداشی منتظر دیدن روی ماهت هستیم💗😘🌸