2777
2789
عنوان

بهش پیام بدم یا نه مامانم اینو گفت

444 بازدید | 41 پست

شیش ماهه با پسرخالمم. مامانش مخالف ازدواجمونه. منم دو روز پیش بهش گفتم تو این رابطه بلاتکلیف حالم خوب نیست... تا 2 ماه منتظر میمونم با مامانت بیای خاستگاری این 2 ماه هم بهت پیام نمیدم ک درست تصمیم بگیری اونم گفت باشه کاری میکنم... الان مامانم فهمیده یعنی خواهرم بهش گفته ک خاله م مخالف ازدواجمونه. مامانم اومده بمن میگه حق نداری دیگه اسمشو بیاری اونا لیاقت تو رو ندارن. بهش بگو همه چی تمومه... اونم همیشه میترسید میگفت میترسم فقط مامانت بفهمه ک مامانم مخالفه اونوقت دیگه همه چی تموم میشه.. الان بنظرتون بهش بگم ک مامانم فهمیده؟ یا این 2 ماه رو صبر کنم ببینم اون چی از خودش نشون میده؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

صبر کن . البته منم جای مامانت بودم بهم بر میخورد غلط میکنه دختر من از سرش هم زیاده🫣😂

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

تمومش کن عزیزم با این اختلافه دو تا خواهر و اخلاقاشون حتی اگر خالت ظاهرا راضی بشه تو زندگیت آرامش نداری

پسر خالتم مثله پسرای دیگه هنوز اولشه که جلوت ارومه بعد از ازدواج بری خونت با هر اختلاف کوچیکی خالت پرش میکنه میندازش به جونت نکن