2777
2789
عنوان

شوهرم میگه اجازه نمیدم بری دانشگاه شهر دیگه 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2359 بازدید | 122 پست

عزیزم اول ازدواج مون منم مامایی آزاذیه شهر دیگه قبول شدم همسرم نذاشت برم سه سال بعدش خودش پرستاری دولتی یه شهر دیگه قبول شد رفت و منم با خودش برد الان پشیمونم چرا که من به خاطر اون هر کاری کردم ولی اون نکرد

زندگی زیباست اگر زیبا نگاه کنیم 
دم غیرتش گرم که میگه حق نداری؟؟؟؟من جای استارتر بودم میگفتم بهتره درست صحبت کردن رو یاد بگیری تو حق ...

من ذهنم مشغول شد که واقعا این کاربر زنه؟؟ با این جملات عجیب..دستشو ببوسی!!!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم اول ازدواج مون منم مامایی آزاذیه شهر دیگه قبول شدم همسرم نذاشت برم سه سال بعدش خودش پرستاری دو ...

چه کوچولو بودین موقع ازدواج 🫣🥹

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

هیس برو خونتون

شما چرا نمیری خونتون؟

اینجا سایت عمومیه هر کس میتونه نظر بده و ریپلای کنه

من محترمانه ریپلای کردم و نظرم رو گفتم

وگرنه در درشت گویی و شستن و پهن کردن افراد به موقع اش تبحر دارم ولی ادبم اجازه نمیده هر چیزی رو بگم .

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

باید دستش و ببوسی و بگی دم غیرتت گرم دانشگاه بره به جهنم تو برام مهمی آخ چقد این جملات جاش خالیه تو ...

عزیز دلم آدم ۱۲ ۱۳ سال درس نخونده که یه پسره از ناکجا آباد بیاد بگه حق نداری بری دانشگاه

بعضیا با کلی زجر کشیدن و مشکلات درس میخونن به امید اینکه به یه جای برسن نمیشه اینو گفت

بعد نامزد اسی سر حرف خودش نمونده😥

💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️

من ذهنم مشغول شد که واقعا این کاربر زنه؟؟ با این جملات عجیب..دستشو ببوسی!!!

زنان علیه زنان

کم نیستن تو این جامعه

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

باید دستش و ببوسی و بگی دم غیرتت گرم دانشگاه بره به جهنم تو برام مهمی آخ چقد این جملات جاش خالیه تو ...

😐😐😐😐

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…