2777
2789
عنوان

شما باشید چیکار میکنید❓️

66 بازدید | 12 پست

مامانم میگه ازدواج کن وقتی ینفر میاد خاستگاری و اوکیه باهاش ازدواج کن چون ممکنه بعدا خاستگار خوب پیدا نشه و.. (ازدواج سنتی)

اما خب ینفرر هست که پیگیرمه منم بدم نمیاد ازش ولی خانوادم باهاش مخالفن

نمیدونم چیکار کنم به حرف مامانم گوش بدم یا به دومی فرصت بدم شاید خانوادمم راضی شدن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین هدفت از زندگی چیه و میخوای به هر قیمتی شده ازدواج کنی یا نه

خودم میخوام مستقل شم و بعد به ازدواج فکر کنم اما مامانم میگه ممکنه تو اون سن کیس خوب پیدا نشهه

این حرفاش مُرَددم میکنه

اگه خانوادم کلن رضایت ندادن چی؟

یهو بخودت میای میبینی سنت رفته بالا و اون پسرم در نهایت با یکی دیگه ازدواج میکنه و شما مجرد موندی. عزیزم نمیدونم چند سالته اگه کم سنی برا ازدواج عجله نکن کیس بهتر شاید بیاد ولی این پسر که خونوادت مطمئنی هیچوقت راضی نمیشن رو کات کن چون صرفا وابستگیت بیشتر میشه و زمان ازدواج ضربه و اسیب روحی شدیدی میخوری

یهو بخودت میای میبینی سنت رفته بالا و اون پسرم در نهایت با یکی دیگه ازدواج میکنه و شما مجرد موندی. ع ...

۱۹سالمه

مامانم میگه ازدواج کن چون ممکنه سنت که بیشتر شد خاستگار خوبی پیدا نشه

نمیدونم با این حرفاش مرددم میکنه

۱۹سالمهمامانم میگه ازدواج کن چون ممکنه سنت که بیشتر شد خاستگار خوبی پیدا نشه نمیدونم با این حرفاش مر ...

باو سنت که خیلی خوبه کلی وقت داری ولی خب ادم از آینده اش خبر نداره آیا شرایطمناسب تر خواستگار بیاد یا نه ریسکه که باید سبک سنگین کنی مثلا خونواده اش اخلاقش رفتارش ببینی می ارزه یا نه