2777
2789
عنوان

ماجرای تلخ امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 45 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هروقت حالت بد بود سعی کن تنها باشی و باکسی هم کلام نشی کافیه بفهمن حالت خوب نیست.من متاهلم.یه روز حالم خوش نبود قیافه ام زار میزد.یه آقایی بندم شد.خیلی محترمانه گفتم آقا لطفا برو من متاهلم چرا دنبالم راه افتادی.گفت خوب باشی مگه چیه؟گفتم من اون مدلی که شمافکرمیکنی نیستم.من تعهد حالیمه.خودشم مشخص بود متاهله.میگفت ولی من مجردم.گفتم شماخودتم متاهلی مشخصه.خجالت بکش.با اخم جوابشو دادم.چون دم ماشینم ایستاده بود میترسیدم سواربشم اونم سواربشه .واسه همین مجبور بودم دست به سرش کنم.گوشیمم توی دستم بود اگه نمیرفت زنگ میزدم پلیس.هیچ غریبه ای نمیتونه حال ادمو خوب کنه.چون بعضیا کلا ذاتشون خرابه.

یه روز خوب میاد

من خودم شک کرده بودم از قصد به شلوارش نگاه کردم بعدم دیدم پاهاشو هی تکون میده من خودم متوجه شدم لطفا ...

نباید اجازه میدادی سوار ماشینت بشه.اگر زوری سوار شد پیاده میشدی زنگ میزدی پلیس واسه مزاحمت.یا باگوشیت ازش فیلم میگرفتی

یه روز خوب میاد

تا سوار ماشین نشده بود من متوجه قصدش نشده بودم

عزیزم میفهمم چی میگی.ولی درکل ترس داره غریبه.بایستی اینجور مواقع فورا خودت پیاده بشی و تهدیدش کنی زنگ میزنی پلیس یا داد و بیداد کنی مردم به دادت برسن.بگی مزاحمم شده.دخترا سعی کنید قوی و شجاع و نترس باشید.اینجور مواقع وقتی صداتو بالاببری اون بیشترمیترسه

یه روز خوب میاد