sorenadelenaelena مدیر استارتر عضویت: 1404/08/15 تعداد پست: 19 عنوان هیج وقت سلیقه نداشتمم 78 بازدید | 4 پست بازونی خریدم سبز سدری چرا چون رنگ نود توتابستون زیاد پوشیدم دلمو زده بود خب. بعد الان میگم منک ۲۸سالمه این رنگ مناسب سنم نیست اینجور که باشلوارو شال و کیف کرم میپوشمشیا شلوار جین آبی ولی حس رنگارنگ بودن بهم میده ک انگار خیلی بچه گانس امروز | 01:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hera_006 عضویت: 1404/02/21 تعداد پست: 798 برعکس رنگ قشنگیه کهبا کرم و قهوه ای خیلی شیک میشهوا بعدشم ۲۸سن زیادیه ؟نیست بخدا
sorenadelenaelena مدیر استارتر عضویت: 1404/08/15 تعداد پست: 19 برعکس رنگ قشنگیه کهبا کرم و قهوه ای خیلی شیک میشهوا بعدشم ۲۸سن زیادیه ؟نیست بخدا اهممنظورم این بود ک الان همسنای من همشون نود یا مشکی میپوشن خانومانه دیده میشنمن رفتم سدری خریدم🥲
آبانو عضویت: 1400/04/21 تعداد پست: 22249 اهممنظورم این بود ک الان همسنای من همشون نود یا مشکی میپوشن خانومانه دیده میشنمن رفتم سدری خریدم🥲 ذوق تورو نشون میده اتفاقا خیلی خوشگلهامسال شکلاتی ام ترندهبا شکلاتی ستش کن ببین چی میشهبا خاکی ام خیلی خوب میشه یا کرم
hera_006 عضویت: 1404/02/21 تعداد پست: 798 اهممنظورم این بود ک الان همسنای من همشون نود یا مشکی میپوشن خانومانه دیده میشنمن رفتم سدری خریدم🥲 والا شما خیلی خوش سلیقه اینبرعکس با کرم و شکلاتی خیلی شیک و خانومانش شما یه امتحانی بکنین