bachezerang مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 648 عنوان این حس واقعیه 79 بازدید | 14 پست نمیدونم چه حسیه یه حس عجیب چند روزه فکر میکنم باردارم خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞 امروز | 01:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
منافع عضویت: 1400/04/05 تعداد پست: 10930 انشاءالله که هستی عزیزم ❤ عهد کردم که به غم؛فرصت جولان ندهم!🌱✨
bachezerang مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 648 نمیخوام برم آزمایش بدم اصلابی بی چک هم ممنوعمیخوام صبر کنم اینبار امید نمیبندم دیگه خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞
bachezerang مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 648 انشاءالله که هستی عزیزم ❤ ممنونم عزیزم باورت میشه دیگه نه خوشحال میشم باشه نه ناراحت که نباشه یه حس خاصیه خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞
bachezerang مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 648 گاهی آره گاهی نه دقیقا👌 خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞
bachezerang مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 648 به نظرم توکل کن خیره انشالله ❤️ دقیقا به همون مرحله توکل رسیدم هرچی خودش میخواد خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞
منافع عضویت: 1400/04/05 تعداد پست: 10930 ممنونم عزیزم باورت میشه دیگه نه خوشحال میشم باشه نه ناراحت که نباشه یه حس خاصیه همین که بی خیال شدی امکان اینکه باردار باشی هست حتما بهمون خبر بده منتظریم 💞 عهد کردم که به غم؛فرصت جولان ندهم!🌱✨
bachezerang مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 648 همین که بی خیال شدی امکان اینکه باردار باشی هست حتما بهمون خبر بده منتظریم 💞 چشم حتماشما تجربه بارداری داشتید؟ خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞
منافع عضویت: 1400/04/05 تعداد پست: 10930 چشم حتماشما تجربه بارداری داشتید؟ نه عزیزم مجردم عهد کردم که به غم؛فرصت جولان ندهم!🌱✨
bachezerang مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 648 نه عزیزم مجردم ایشالله بهترین ها قسمتتون بشه وقتی چشم انتظار میمونی خیلی سخته اما سخت تر وقتی میشه که حسش میکنی و یهویی ...از ته دلم دعا میکنم هر کس دلش بچه میخواد خدا بهش بده و هرکسی هم داره خدا براش نگه دارهسرتو درد اووردم عزیزم ببخش از دل پره این پرحرفی خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞
منافع عضویت: 1400/04/05 تعداد پست: 10930 ایشالله بهترین ها قسمتتون بشه وقتی چشم انتظار میمونی خیلی سخته اما سخت تر وقتی میشه که حسش میکنی و ی ... من میدونم تاپیک بعدی میگی که مامان شدی عزیزدلم بهترینها نصیب قلب مهربونت 🥰😍🫂 عهد کردم که به غم؛فرصت جولان ندهم!🌱✨
bachezerang مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 648 من میدونم تاپیک بعدی میگی که مامان شدی عزیزدلم بهترینها نصیب قلب مهربونت 🥰😍🫂 مرسی مهربوووووونم💞 خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞