2777
2789
عنوان

توروخدا کسی از تجربی میفهمه بیاد

82 بازدید | 9 پست

امتحان شیمی چند مبحث اشکال دارم خیلی حوصله هم ندارم زیاد سوال حل نکردم کتابو خوندم بیشتر امتحانای قبلی رو مرور کردم بنظرتون واس چند تا مبحث بهتره برم ویدیوی فراهانی نهایی بینم یا خودم سوال حل کنم یازدهم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کلا واسه امتحان نهایی یا امتحان دی؟

اگه یاد نگرفتی ویدئو ببین خیلی کمک میکنه با سرعت 2x یا اینکه ی درسنامه خوب بخون یاد بگیری اول بعد نمونه سوال هم بیشتر حل کن

کلا نه یه قسمتایی الان ویدیو ببینم بنظرت

ببین اگه خوابت نمیاد

اگه خوابت میاد بخواب چون واقعا کارایی مغز پایین میاد

فردا دوباره مرور میکنی تا قبل امتحان

امتحان ترم نیست ک کم هم شد فدای سرت ب خودت زیاد فشار و استرس وارد نکن

ببین اگه خوابت نمیاداگه خوابت میاد بخواب چون واقعا کارایی مغز پایین میادفردا دوباره مرور میکنی تا قب ...

کارم از این حرفا گذشته لرزش دست دارم موقع امتحان و معلومه نیاز به دارو دارم ولی خب خانوادمم چون از این چیزا زیاد نمیفهمن همینجوری با استرس و اعصاب خوردی میگذره

کارم از این حرفا گذشته لرزش دست دارم موقع امتحان و معلومه نیاز به دارو دارم ولی خب خانوادمم چون از ا ...

عزیز دل من خودم این مسیر رو رفتم تهش میدونی از این استرس ها چی موند واسم پوست پر از جوش معده داغون سیستم گوارش داغون و ریزش مو

آخرش دانشگاه هم رفتم ب چیزی ک میخواستم هم تقریبا رسیدم ولی استرس کلی آسیب بهم زد

یکی از دوستام بخاطر استرس زیاد بیماری خودایمنی گرفت حتی

تمام تلاش و توانت رو بزار ولی خودتو اینجوری اذیت نکن

ی امتحان میانترم کجای زندگی تو تاثیر داره مگه

دوسال دیگه هیچکی نمیاد ازت بپرسه امتحان شیمی میانترم یازدهم چند شدی