2777
2789
عنوان

خواهرانه راهکار بدید

75 بازدید | 14 پست

خانوما خونه مادرم حیاط دار هست ، چندوقت پیش یکی از اقوام گفت میخوام بله برون بچمو بگیرم توی خونه مادرت که خداروشکر کنسل شد و جای دیگه گرفتن ، ما چندسال مریض بد حال سکته مغزی داشتیم توی این خونه ، سه سال خونه تکونی نکردیم هیچ ، فقط در حد جارو زدن و ظرف شستن و مریض داری و فیزیوتراپی بردن و ام آر آی و چکاپ ماهانه و داروهای گرون گرون ، خودمونم گاهی میومدیم هرچی پول داشتیم پرستار گرفتیم یکیم گهگاهی میومد تمیز میکرد پول میگرفت ، الان که شرایط مریض بهتر شده میخواد واسه خواهر مجردم خواستگار بیاد ،ما اومدیم خونه مادرم تمیزکاری کنیم کلا خونه تکونی کنیم ، یه میزان رو مرتب کردیم یهو همسایه مادرم اومد گفت عقد پسرمه جا کم دارم مردونه بیاد خونه شما دوباره تمام وسایل رو جمع کردیم کلی هم مبلا و همچی کثیف شد ☹️☹️☹️یعنی همون میرانم که تمیز کردیم دوباره برگشت به مرحله اول چون کلی مرد بودن با کلی بچه کوچیک دنیا رو خراب کردن ، پول نداریم کارگر بیاریم ، نمیتونم به نزدیکامون بگم بیان کمک یا خودمون دوباره از صفر شروع کنیم خونه تکونی رو ، چون به بقیه نگفتیم خواستگاری خواهرمو ، جون و توانمم رفته دستام زخم شده شدید از فشار کار

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ینی خودتون نمیتونین خونه تکونی کنین واقعا مگ خونتون چن متره

خونه مادرمه خونه خودم جای دیگس شهر دیگه ، حیاط دار و ویلایی و بزرگه

نفری یه تومن بزارید رو هم یه کارگر بگیرید

گفتم که شرایطشو نداریم ، هرچی داشتیم ماهانه هزینه فیزیوتراپی و دارو و چکاپ داریم میدیم و ...

خب خودتو و مادرت و خواهرت میشین سه نفر دیگ ما همیشه سه تای خونمونو تمیز میکنیم فقط فرشارو میدیم فرش ...

حداقل به ۷ نفر آدم احتیاج داره تمیزکاریش چون هم کثیفه هم خواستگار میخواد بیاد صبر نمیکنن واسه خونه تکونی ما که ، یهو پامیشن میان ،فقط من و خواهرم هستیم

خب خودتو و مادرت و خواهرت میشین سه نفر دیگ ما همیشه سه تای خونمونو تمیز میکنیم فقط فرشارو میدیم فرش ...

ابعادش بزرگه آپارتمان نیست

حداقل به ۷ نفر آدم احتیاج داره تمیزکاریش چون هم کثیفه هم خواستگار میخواد بیاد صبر نمیکنن واسه خونه ت ...

کاش همسایه تون بودم

ولی بازم از نظر من کار دو روزه مگر اینکه زیربنای خونتون 300متر باشه

ببین میتونین ب دو سه نفر ک نزدیکتونه و دهنشون سنگینه بگین بیان کمکی چی دیگ ب شوهرت و برادرات بگو کمک ...

اره دیگه میخوام بگم خالم و دختر خالم و چندتا از مردا بیان

کاش همسایه تون بودم ولی بازم از نظر من کار دو روزه مگر اینکه زیربنای خونتون 300متر باشه

اینقد اعصابم بهم ریخته که نگو سن خواهرمم داره میره بالا ، پاسوز خانواده شده ، تازه بابامم الکی خواستگارای خوب رو رد میکنه واسش برنامش اینه مجرد بمونه تا ابد کارای اینا رو کنه

ببین میتونین ب دو سه نفر ک نزدیکتونه و دهنشون سنگینه بگین بیان کمکی چی دیگ ب شوهرت و برادرات بگو کمک ...

اینقد فکرم مشغوله واسش روزانه ، کلی موقعیت خوب داشت بابام پروند، رسما میخواد مجرد نگه داره واسه کارای شخصیشون، هرچیم تمیز کرده بودیم واسه خواستگاریش کثیف شد توی عقد همسایه