2777
2789
عنوان

بابام خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1167 بازدید | 104 پست
یعنی جنس مردا اینجوریهیا زنا هم همین جورین?

هردو جنس توشون خراب هست.. من خودم زخم خوردم بارها خیانت شده بهم ولی نتونستم کاری کنم. فقط یادمه دوسه مورد از خیانتاش واقعا فاجعه بود خانومه زندگی عالی توپ اومده بود عاشق شوهرمن شده بود پیاماشونو یواشکی دیده بودم. نگین چرا مدرک جمع نکردی چرا اقدام نکردی برا جدایی چون واقعا شرایطشو ندارم ونداشتم. ولی تصور اینکه زنه با اون همسر با پرستیژ اجتماعی بالا بیاد عاشق شوهر درب و داغون من بشه... عجیب وغریب بوده وهست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با مادرت جاخوابشون یکیه؟واقعا اگر مادرت تامینش میکنه پس چطور میره سمت اون زناچون قطعا برمیگرده به نی ...

یعنی اگه رابطه جنسیشون خوب نباشه حق خیانت داره؟

خیانت از مریض بودن و ذات هرزه افراد میاد نه این چرت و پرت ها

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

خب اینایی که میخوان خیانت کنن دیگه چرا ازدواج میکنن خب مجرد بمونن کثافت کاری هاشونو انجام بدن چرا یک ...

اولش که نمیخان خیانت کنن.. وقتی میرن سر زندگی میبینن یه چیزی کم دارن.. مثلا شوهرمن زن باحجاب وچادری و نماز خون میخواست ازدواج که کردیم بعد چندسال فهمید نه.. زن اون مدلی خوبه برای نمای زندگی.. یه زن مدل جدید خوبه واسه چیز دیگه.. من هیچ وقت نفهمیدمش.. هیچ وقت ندونستم چی میخاد.. ولی خب همچنان دنبال خیانتای عاطفی هست.. چت و پیام و این چیزا داره..

بصورت مجهول و ناشناس ، به دوست بابات یه اطلاع رسانی کن. خودش زنشو جمع میکنه

باهم کار میکنن از راه دور

بابام به مامانم میگه نگو پولم را میخورن...وگرنه میگفتیم

حالا راه حلتون چیه؟جای مامانم بودید چیکار میکردید؟من بودم خودم صدبار طلاق گرفته بودم...بابام کلا اخل ...

تا مامانت روح و روانش بیشتر از این داغون نشده و خدایی نکرده به هزار تا درد دچار نشده، ببرش مشاوره. خود مشاور راهنماییش میکنه که از این زندگی و رابطه سمی بیاد بیرون. خواهر برادر دیگه ای هم داری؟؟؟؟

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

اولش که نمیخان خیانت کنن.. وقتی میرن سر زندگی میبینن یه چیزی کم دارن.. مثلا شوهرمن زن باحجاب وچادری ...

وااای

زنایی که بابای من انتخاب میکنه انقد زشتن که

باهم کار میکنن از راه دوربابام به مامانم میگه نگو پولم را میخورن...وگرنه میگفتیم

اتفاقا بذار پولشو بخورن، تا درس عبرتی بشه براش.

ولی حواست و جمع کن نفهمه کار شما بوده

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

تا مامانت روح و روانش بیشتر از این داغون نشده و خدایی نکرده به هزار تا درد دچار نشده، ببرش مشاوره. خ ...

نه...تک فرزندم

من اصلا تاحالا ارامش ندیدم

همیشه دعوا.بحث..کتک...خیانت

روز بدون دعوا ندیدم