واقعا،،،؟؟؟ولی مامانم میگه اونا هرچی ببرن بر میگردونن
خدا کنه برگردونن
برای برگشتش خیلی کارها باید کرد
از مامان من یکعااالمه طلا و دلار بردن
هنوز که خبری نیست بعد از یکسال
اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ صَبْرَ الشَّاكِرِينَ لَكَ❤️ یعنی خدایا از تو صبوری شاکرانت را میخوام.... 😍همینقدر قشنگ🌱 اگر امضای من را میخونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💙❤️
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
آره میارن ولی من بوده چیزایی که اصلا نیارن به کلاه داشتم خیلی ساله گم شده ولی شالمو برده بودن اوردن ...
انشالله اگه کار از ما بهترون باشه برات بیارن
وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔
خدا کنه برگردوننبرای برگشتش خیلی کارها باید کرداز مامان من یکعااالمه طلا و دلار بردنهنوز که خبری نیس ...
شاید آدمی زاد برده باشه نه از ما بهترون،،،،امکانش نیست؟؟؟
وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔
ما پیش یکنفر که قرآن باز میکنه و کارش خیلی حرفه ای هست رفتیم
گفت اجنه قصد اذیت دارن
کلی طلا و دلار بردن
یک بیستمش را آوردن دروغ چرا
ولی اصل کاریا مونده هنوز نیاوردن
باید بهشون چیزایی بدی که خوشحال بشن
ولی ما هنوزم نفهمیدم چرا قصد اذیت دارن
اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ صَبْرَ الشَّاكِرِينَ لَكَ❤️ یعنی خدایا از تو صبوری شاکرانت را میخوام.... 😍همینقدر قشنگ🌱 اگر امضای من را میخونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💙❤️
کسی نیومده خونتون که بهشون اعتماد نداشته باشید؟بیرون از خونه گم نشده؟
نه اصلا نپوشیدم تو کمد بوده چرا رفت آمد هست الان مشکلم اینه چجوری بدلش جور کنم زود که کسی نفهمه بینشون دعوت بشه چون معلومه دزد کیه میدونم تا دعوت نشه باید بدل جور کنم موقتی گفتن بهم ساخت بدلش 4میلیون
آره میارن ولی من بوده چیزایی که اصلا نیارن به کلاه داشتم خیلی ساله گم شده ولی شالمو برده بودن اوردن ...
چی میشه چیزایی رو میبرن باز میارن؟
ولی من میگم بدلشو جور کنم تابعدا پولم جمع شد اصلشو بخرم نمیخوام بقیه متوجه بشن بخدا به من بود میگفتن ...
وای دیوانه ای مگه چهار میلیون پول ساخت بدی،به بقیه بگو شکسته دلم نمیاد عوض کنم گذاشتم خونه
آوردن کجا پیداش کردی؟باید بخورات خوب تو خونه دود کنی
تو کنج تاریک پیدا کردیم
زیر کوسن مبل
اون خانم قرآن باز کن هم گفت باید کنج های تاریک خونه رو بگردین
گوشه کمدا و کلا جاهایی که خیلی در دسترس نیست و تاریکه