2777
2789
اصن نیست دکتر گفت یه کروموزومش اضافس

واقعا ناراحت شدم عزیزم

حال روحی همسرتون چطوره؟حال خودتون؟

میخواهی چیکار کنی؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دکتر رفتین برای تقویت اسپرم

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

من خودم کلی آدم دیدم دکتر جوابشون کرده بود ولی با دارو خوب شدن ، میگم باید اول علتش رو پیدا کنید

چه نوع آزوها درمان میشن؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

یعنی چی یه کروموزومش اضافه س؟

دوستان عزیزی که تمایل دارید در ختم قرآن همراهمون باشید بهم درخواست دوستی بدید تا لینک گروه مون در ایتا رو براتون ارسال کنم یا همین جا در نی نی سایت، تاپیکم رو ذخیره داشته و از آخرین پستم دیدن فرموده و جزء مورد نظر تونو انتخاب بفرمائید. ❣️🌹

والا من که افسردگی گرفتم رفتم برای اهدایی گه اونم منفی شد

خیلی سخته درکت میکنم

بنظرم بدترین نوع ناباروری همین آزو بودن هستش💔

ده یازده سال پیش دکتر به من و همسرم گفت که باید معجزه بشه تا بچه داربشید همسر منم آزو هستش و به ما ...

دیگه بهش فکر نکردید؟

کمبودش اذیتتون نکرده؟

دوستان عزیزی که تمایل دارید در ختم قرآن همراهمون باشید بهم درخواست دوستی بدید تا لینک گروه مون در ایتا رو براتون ارسال کنم یا همین جا در نی نی سایت، تاپیکم رو ذخیره داشته و از آخرین پستم دیدن فرموده و جزء مورد نظر تونو انتخاب بفرمائید. ❣️🌹

ده یازده سال پیش دکتر به من و همسرم گفت که باید معجزه بشه تا بچه داربشید همسر منم آزو هستش و به ما ...

والا من رفتمم برای اهدایی که مثبت نشدم منفی ماه بعد باز باید برم

ان شاءالله معجزه بشه و باردار بشین❤️

چه نوع آزوها درمان میشن؟

اگر که انسدادی باشه با جراحی انسداد هارو باز میکنن ، اگر که غیر انسدادی باشه بسته به علتش قابل درمانه مثلا اگر که مشکلات هورمونی باشه با دارو حل میشه ، یا اگه واریکوسل باشه خب عمل میکنن ولی با واریکوسل بعیده ولی غیر ممکن نیست ، اگر هم ژنتیکی شدید باشه معمولا درمان قطعی نداره