sepidehtm مدیر استارتر عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 2134 عنوان شده مبل بخرید و بعد پشیمون بشید 135 بازدید | 16 پست یه مدل دیگه انتخاب کردم شوهرم گفت نه این چیهرفتیم یجور دیگه برداشتیم آوردم خونه اصلا جور در نمیاد کلافه شدم چرا دقت نکردمبنظرتون تو دیوار میتونم بفروشم نمیدونم راه حلی داره دیروز | 01:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماکرون عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 2504 عکس بذارکدوم شهری اسی؟!چند خریدی؟! اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)
کاهش_وزن عضویت: 1403/12/15 تعداد پست: 2125 اره شده ولی چندین سال پیشتو دیوار گذاشتم مفت خریدن ولی راضیم که از شرش راحت شدم تو دیوار باید مفت بزاری نه قیمت بالا من فقط برای استارتر تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید🩷
سایه۱۳۷۲ عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 2582 بله منخریدم جنسش بد بودزشت بودنراحت نبودن۲سال تحمل کردیم و دادیمش یه نیازمند اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ صَبْرَ الشَّاكِرِينَ لَكَ❤️ یعنی خدایا از تو صبوری شاکرانت را میخوام.... 😍همینقدر قشنگ🌱 اگر امضای من را میخونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💙❤️
sepidehtm مدیر استارتر عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 2134 عکس بذارکدوم شهری اسی؟!چند خریدی؟! میزارم لایکت میکنم۱۶تومن خریدیم یه سه نفره یه تک نفره
sepidehtm مدیر استارتر عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 2134 اره شده ولی چندین سال پیشتو دیوار گذاشتم مفت خریدن ولی راضیم که از شرش راحت شدم تو دیوار باید مفت بز ... شوهرم نمیزاره بخام پایین تر بدم نوعه نو
کاهش_وزن عضویت: 1403/12/15 تعداد پست: 2125 شوهرم نمیزاره بخام پایین تر بدم نوعه نو پس استفاده کنچون تو دیوار قیمت پایین بابد بدی وگرنه مشتری پیدا نمیشهمگر به دست بفروشی به اشنا من فقط برای استارتر تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید🩷
sepidehtm مدیر استارتر عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 2134 پس استفاده کنچون تو دیوار قیمت پایین بابد بدی وگرنه مشتری پیدا نمیشهمگر به دست بفروشی به اشنا عکسش فرستادم میگه بزودی منتشر میشه ینی چی
کاهش_وزن عضویت: 1403/12/15 تعداد پست: 2125 عکسش فرستادم میگه بزودی منتشر میشه ینی چی هر وقت شد لایکم کن من فقط برای استارتر تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید🩷
سرچشمه عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 2607 اتفاقا قشنگه جدید فقط اگه میتونی روفرشی بخر بکش به فرشت به مبل ها بیاد یه طرح ساده تر اگه ن فرشا هم نو قشنگ