2777
2789

یه دورس ساده خریدم ۸۸۰تومن کاپیشن زیر ۲نیم نیست🤦♀️💔

🤟تا میتوانی بجنگ برای ازادیت🤟 🗽زیرا بالاتر از ازادی حس قشنگ تری وجود نخواهد داشت🗽 (کاربر خوشگلخانومم هستم)

اره واقا

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب گرفتی والله

پارسال یه بلوز بافت خریدم ۸۰۰

یه تیشرت بافت نازک خریدم واسه زیر یه لباسی ۵۰۰

قیمتا همینه دیگه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

والا خوب خریدی.پسرم ۱۳ سالشه یه هودی خریدیم تازه با تخفیف یک و هفتصد.

از یه مغازه دیگه پرسیدم گفت دو و هشتصد.خوبه نخریدم ازونجا حالا🤦♀️

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

حالا خوب زمستونی هم نیست و اینقدر گرون

جناسشونم مزخرفن همشون🤦♀️

🤟تا میتوانی بجنگ برای ازادیت🤟 🗽زیرا بالاتر از ازادی حس قشنگ تری وجود نخواهد داشت🗽 (کاربر خوشگلخانومم هستم)

والا خوب خریدی.پسرم ۱۳ سالشه یه هودی خریدیم تازه با تخفیف یک و هفتصد.از یه مغازه دیگه پرسیدم گفت دو ...

بابا چه خبره نمیتونیم ۲تیکه لباس بخریم زور داره بخدا

من که همون قبلیارو دارم میپوشم خیلیم دوستشون دارم ..لباسای الان و نمیپسندم کلا ،قیمتشم که واقعا زیاد

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

وای نگوچند روز پیش دوتا تکه لباس گرفتم واسه پسر ۴سالم۴تومن هنوز دارم میسوزم

دقیقن منم حساب کردم ۲تیکه بخوام بگیرم ۴تومن اب میخوره برام🤦♀️💔

من که همون قبلیارو دارم میپوشم خیلیم دوستشون دارم ..لباسای الان و نمیپسندم کلا ،قیمتشم که واقعا زیا ...

من هیچی ندارم

ای بابا چی ارزونه...

خدا لعنتشون کنه به زمین گرم بخوابن