کسایی که قبلا این تاپیک رو دیدن عذر منو بپذیرید که تاپیک تکراری میذارم🙏🏻
🔊 تصمیم دارم هرشب این تاپیک رو بذارم به امید آگاهی برای همه زنها 🌟
📝گهگاه موارد جدید به متنم اضافه میکنم
🗨️:
من که عقل الانمو نداشتم و ازدواج کردم ولی خوشبختانه الان عقلم میرسه بچه دار نشم
اگه میخوای ازدواج کنی تصمیمت محترمه و کسی حق نداره بگه ازدواج نکن یا بچه دار نشو
فقط یه چیزی رو بدون:
ازدواج در ایران یعنی داری وارد یه خونه میشی که کلیدش دست تو نیست!
اجازه ورود و خروجش با تو نیست!
وارد دنیایی میشی پر از قضاوت و سرزنش و تحقیر!
همه مجاز میشن درباره خصوصی ترین مسائلت اظهار نظر کنن!
به اجبار درگیر دغدغه هایی میشی که سد راه پیشرفتت میشه!
حضانت بچه ای که خودت به دنیا آوردی نداری! حق تصمیم گیری براش نداری!
و با وجود قانون جدید مهریه دیگه گرفتن حضانت فرزند هم سخت تر از قبل شده!
باید یه چیزایی رو ببینی و بشنوی ولی خودتو به کری و کوری بزنی! درحالی که خودتم حق کج قدم برداشتن نداری!
وظیفه داری زیبا باشی!
وظیفه داری موفقیت و درآمدت کمتر از آقا باشه که مبادا به غرورش بربخوره!
وظیفه داری تو خونه کار کنی حتی اگه دوستش نداشته باشی و حتی اگه بیرون هم کار میکنی!
و حتی حق نداری خسته و پژمرده باشی که مبادا دل آقا رو بزنی!
باید طبق خواستههای آقا پیش بری که مبادا فکر خیانت به سرش بزنه. و با وجود برآورده شدن تمام خواستههاش احتمال خیانت پنجاه پنجاهه!
چون تو ایران ملاک شخصیت برای مردها پایینه و اعتقاد دارن مرده دیگه!
و مرد با خیال راحت به خودش اجازه هرکاری میده، به خاطر وجود تفکر مردم و قانونی که پشتشه و زنی که دستش به جایی بند نیست و حق اعتراض هم نداره، مبادا به غرغرو بودن و ناله کردن و پرتوقع بودن و زن زندگی نبودن متهم بشه!
و زنی که حق طلاق نداره و به خاطر سالها خانه داری سابقه کار و مهارت نداره و فرزندی که حضانتش رو نداره و اموالی که تقسیم نمیشه و مهریه ای که پرداختش مثل آب خوردن شده!
اگه بخوای از زندانی که برای خودت ساختی بیای بیرون، با قانون و فرهنگی مواجه میشی که میگی بیخیال، تو همین زندان میمونم تا بپوسم!
و اگه تونستی از اون زندان خلاص بشی، باز هم به اون چیزی که سالها براش زحمت کشیدی و حقت بوده نرسیدی!
چون اینجا قوانین رو مردها مینويسن!
در کشوری که به جای ایجاد برابری، تنها اهرم فشار زنها رو که مهریه است ازشون میگیرن و مردها رو مسلح تر میکنن، قبل از ازدواج باید خیلی از اون آدم و خانوادش مطمئن باشی
در غیر این صورت خودتو برای زندان و شکنجه روحی ابدی آماده کن!
طلاق از مرد ایرانی دل شیر میخواد و ازدواج با مرد ایرانی چشم کور...
حتی اگه اون مرد مرد خوبیه، باز هم وارد شدن به خونهای که کلیدش دست تو نیست حماقته!
بهای زندگی با مرد ایرانی این چیزاییه که گفتم و خیلی چیزایی که نگفتم
میتونی ؟ ازدواج کن