2777
2789
عنوان

تا حالا راجب خودت گریه کردی🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 47 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاش بمیرم کنکور ندم خدارو چه دیدی شاید عملی شد

خدانکنههه قلبمم

خیلی سختهه چون خودمم دارم و میدونم چقدرر فشار رو ادمههه

ولی بازم باید امیدوار بود🫠💚

توکل کن به خدا قسمش بده یکم آسون بگیره برات🙂❤️🩹

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

بعد خداجون ناراحتم میشه الهی ناناحت نشو والا باید کلوخه بکنی تو پوستمون؟ تا راحت شی

هعیی🫠 چقد هممون تو دلمون قیامتهه🥲:)

میگذره این روزام عشقم🫂به خودش قسمش بده آسون بگیره واست🥲🤍

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

نه ازوقتی۳۰سالم شد توخودم ریختم

نه میگویی نه میدانم کجاماندم کجا هستی😔😔دردت بجانم عزیز دل خسته ی من فرشته ی قشنگم حسرت بغل کردنت مونده رو دلم.میدونم ی روز بغلت میکنم بوت میکنم شعرایی ک برات میخوندمومیخونم جان دل خواهر..تاابد عاشقتم جوجه ی نازم.اگ بدونی چه دردی تواستخونامه واست همین الان باپرای قشنگت پروازمیکنی میای بغلم

اره خیلی اما تا جایی که تونستم جلو بغضمو مقابل خانوادم گرفتم اینقدر درد تو قلبم دارم که از درون یه ا ...

میفهمم عشقم میفهمم🥲🫂

یوقتا واقعن نمیشه و نمیشهه

فقط خدا رو باید قسم بدی آسون بگیره واست🥹🤝

به خودش توکل کن جون من❤

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

بدترین چیز اینکه آدم غماشو تنهایی نگه داشته باشه🫠 نزار تو دلت بمونه یجوری بیانش کن🩷

😔😔😔😔😔😔ب کی بگم حرفامو.؟گر هم نفسی هست دگرحوصله ای نیس

نه میگویی نه میدانم کجاماندم کجا هستی😔😔دردت بجانم عزیز دل خسته ی من فرشته ی قشنگم حسرت بغل کردنت مونده رو دلم.میدونم ی روز بغلت میکنم بوت میکنم شعرایی ک برات میخوندمومیخونم جان دل خواهر..تاابد عاشقتم جوجه ی نازم.اگ بدونی چه دردی تواستخونامه واست همین الان باپرای قشنگت پروازمیکنی میای بغلم

نه ازوقتی۳۰سالم شد توخودم ریختم

خدا شاهده بدن تا یه جایی میتونه تحمل کنه بعداز یه جای بدنت میریزه بیرون این ثابت شدست بخدا تو خودت ریختی بدبختی باید بیان کنی بحث کنی یا حتی گریه کنی و اگرنه بعدا به شکل بیماری روحی روانی یا جسمی میریزن بیرون باید ده برابر رنج بکشی😔💔

خدا شاهده بدن تا یه جایی میتونه تحمل کنه بعداز یه جای بدنت میریزه بیرون این ثابت شدست بخدا تو خودت ر ...

چیکارکنم گلی.؟؟اینقدددد تودلم موند دیگه گریممنمیاد😔😔😔بلاها وکتک زدنای شدیددد و درد دار بابام بعدازون ازدواج بایع مرد کلاهب ردار ک مهریع ووام ازدواجموبردو رفت بعدازون فوت ابجی نوجوانم😔😔😔😔کاش میشد دکمه برگشت ب عقب داشت زندگیمون