2777
2789
عنوان

برای سوختگی نوزاد کرم اردن روغن کبد ماهی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 81 پست
برای سوختگی پا، همون زینک اکساید باید مصرف بشهکه بهتریناش ناژو، ریکاو و آلفا هستپودر بچه هم کمک میکن ...

امروز شستمش و پماد زدم خیلی گناه داشت بچم اینهمه جیغ میزد برای پوشک عوض کردن الان که میشستمش آروم بود دلم سوخت از کارای خودم عصبی شدم آلان زینک بخرم بهتر میشه پاش

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

متن پایین یک نفر بهم گفته بود⬇️

دیگه درمان گیاهی انجام نده وقتی اینقدر ناجور میشه مجبوری کورتون بزنی

اصلا همش نشور، همون شستن پوستش رو نازک میکنه و مستعد سوختن بیشتر

من پسرم همینجوری سوخت، بردم دکتر و بهش هیدروکورتیزون و کلوتریمازول 1 درصد پوستی رو تجویز کرد اندازه ی یک عدس از هر کدوم بزن روی دستت، قاطی کن بزن به محل سوختگی، من فقط 2 بار زدم پوست جدید آورد و سریع خوب شد

باید دوز قوی پمادها رو بزنید وگرنه هر چی بدتر میشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین من دوتا دختر بزرگ کردم

که خیلی حساس بودن

بعضی پمادها مراقبتی هستن مثل کرم زینک اکساید فیروز برای پیشگیری خوبن

بعضی ها درمانی که فقط وقتی دچار ادرار سوختگی شده باید بزنی

من طبق تجربه م

ترکیب بتامتازون و کالاندولا

یا

ترکیب همون ان ان و کلوتریمازول که گفتم

واسه درمان خوب بوده

گاهی هم پودر بچه خوب کرده

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=rfxyyflgtQwLoPbP

امروز شستمش و پماد زدم خیلی گناه داشت بچم اینهمه جیغ میزد برای پوشک عوض کردن الان که میشستمش آروم بو ...

آره

من مامانم همیشه به پاهای من و خواهر برادرام زینک اکساید میزد

این پمادایی که گفتم برای سوختگی که تاول زده فوق العادهاس

دیگه چه برسه ادرار سوختگی..

روش هم نوشته که برای ادرار سوختگی کاربرد دارد

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

متن پایین یک نفر بهم گفته بود⬇️دیگه درمان گیاهی انجام نده وقتی اینقدر ناجور میشه مجبوری کورتون بزنیا ...

بعد خوب اگه نشورمش چجوری تمیزش کنم باز میسوزه

من نمی دانم کدوم خوبه یکی میگه این خوبه یکی میگه کالاندولا که من زدم هیچی نشد براش آخرش کدوم خوبه

عزیز دلم مشکل شما از شست و شوعه اول بچه رو هر بار تعویض با دستمال خیس تمیز کن روزی یه بارم بشور روزی یه ساعتم باز بذار حتما درست میشه

هیچ چیز غیر از وسایل مخصوص نوزادم بهش نزن هیچ چیزی فقط همینایی که مخصوص نوزاده بخر بزن کرم سوختگی رو هم در حالت عادی هر بار تعویض نزن پوست بچه نمیتونه هوا بخوره

طبق تجربه اگه سوختگی پا زیاد هست به چیزی الرژی داده و ادرارش اسیدی شده در طول روز سعی کن زیر انداز بنداز زیرش کمی پاش هوا بخوره بدون پوشک بعد هم پماد همین روغن ماهی خوبه با ترکیب کلوتریمازول وهیدروکورتیزون که دوستمون بالا گفت فقط دو روز بزن پوست رو نازک میکنه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
ببین من دوتا دختر بزرگ کردمکه خیلی حساس بودنبعضی پمادها مراقبتی هستن مثل کرم زینک اکساید فیروز برای ...

چندبار بزنم بهش این دوتا پماد رو پسرم نوزده روزشع

کاری که میگم دقیق بکن خوب خوب میشه پماد کالاندولا با پماد ان ان با دو تا پماد دیگه که عکسشو الان می ...

چندبار بزنم

طبق تجربه اگه سوختگی پا زیاد هست به چیزی الرژی داده و ادرارش اسیدی شده در طول روز سعی کن زیر انداز ...

یعنی با دوبار زدن خوب میشه خوب پسر بچه ها جیش میکنن ابشاریع خونه رو کثیف میکنه لباسشم خیس