2777
2789

ب زبونن فارسی من همیشه اینطور میخوندمش

آی فلک بوچمن دور لیلابم

شیت و شیدابم

یار یاران لهسویی

یار نازنییییینم

این اهنگ کردیه عاشق این اهنگ با صدای سنا هستم

من خودم عربم هیچی از این اهنگ نمیفهمم ن معنی ن..

ولی بعد عرب ک زبونمه عاشق کردام ببین عاااشقشونم

عاشق اهنگاشون لهجه و حرفاشوننننن

امیرت‌العرب👸حی‌الاحواز⚡ امیری‌حسین‌ونعم‌الامیر💕:)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جان خودتونم عشقین هرچند تاحالا از نزدیک عرب ندیدم😊😍

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

جان خودتونم عشقین هرچند تاحالا از نزدیک عرب ندیدم😊😍

قربونت برمممممم🤩🤩 اقا این اهنگتون عالییه

چطور میتونم زبونتونو یاد بگیرم

قربونت برمممممم🤩🤩 اقا این اهنگتون عالییه چطور میتونم زبونتونو یاد بگیرم

ساخ بی =زنده باشی🤗 اومدم تامیک گفتم لحجه خودمونه اولش

خب اونطرفا کورد نیست اطرافت یاد بگیری؟

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

ساخ بی =زنده باشی🤗 اومدم تامیک گفتم لحجه خودمونه اولش خب اونطرفا کورد نیست اطرافت یاد بگیری؟

ن والا الا اینکه برم کرمانشاه بعد اهواز دوسش دارم 😂

ساخ بی =زنده باشی🤗 اومدم تامیک گفتم لحجه خودمونه اولش خب اونطرفا کورد نیست اطرافت یاد بگیری؟

الان دارم با لهجتون اهنگ میخونم فقط باید ببینی و بترکی ع خنده😂

ن والا الا اینکه برم کرمانشاه بعد اهواز دوسش دارم 😂

امکانش باشه برو دیگه

الان دارم با لهجتون اهنگ میخونم فقط باید ببینی و بترکی ع خنده😂

بابا باز تو خوبی من که از عربی فقط اهلا و سهلا میاد تو ذهنم اونشب شوهرم اهنگ شاد عربی گذاشته بود میگفت هاااشم هاشم فقط اینو فهنیدما 😅دخترم قر میداد 🤣