2777
2789

میگه به خاطر بچه بیا با هم باشیم دوباره

احمق دیده بچه بی تابی میکنه میگه برگرد

توبه گرگ مرگه

دخترم خیلی گریه میکنه میگه بچسبید به هم

منم تصمیم به درس خوندن دارم

فرض کن در باز شود...برسد منجی عالم 

اگه شرایطش هست قبول کن

"نذار يه غم، هزار تا نعمت رو از يادت ببره !"🌱📿.                 نه ازدواج کردن اونقدر خاصهو نه جدا شدن اونقدر فاجعه و بحرانما عادت كرديم با خاص كردن رويدادهاعدم وجود و نبودشون را تبديل به فاجعه كنيم.واسه همينه كه در بعضی از جوامع٣٠ سالگى سن خاصيه چون فكر ميكنن بعدش قراره چى بشه!حالا قبلش چى بوده كه بعدش چى باشه!٢٩ سالگيمون خيلى خاص بود حالاكه ٣١ سالگيمون بخواد فاجعه باشه؟!اصلا فراتر از اون از صفر تا ٣٠ سالگيمون چه گلى به سرمون زديم كه حالا از ٣٠ تا ۶۰ نمی‌تونیم بزنيم؟اما ما هنر و تخصص اصليمون خود زنيهيعنى عاشق اين هستیم كه شرايط عادى رو بحرانى كنيمو بعدش براش دنبال راه حل بگرديم.الآن كسانى كه طلاق گرفتن مردن؟يا كسانى كه ازدواج نكردن خيلى درمانده هستن؟يا كسانى كه بچه دار نشدن خيلى بدبخت هستن؟!چى تو سر ماست انصافاً؟!لطفاًياد بگيريم كه ازدواج و مدرک تحصيلى و بچه و...معيار ارزش گذارى ما نيستو اين‌ها فقط انتخاب‌ها و تصميماتیه كه ما در طول زندگى ممكنه بگيريم يا نگيريم.پس هر موضوعى رو اونقدر خاص نكنيمكه جهت مقابلش تبديل به فاجعه بشه.‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر میدونی خوب و یا بهتر میشه برگرد درستو هم بخون

بگو برمیگردم ولی درس میخونم

طلاق اصلا به همین راحتی هاهم فکر میکنی نیست

لطفاً درخواست دوستی ندهید .. برای رویاهای خودم میجنگم.....پشت کنکوری ۱۴۰۵ ...رویایی روپوش سفید پزشکی

برنگرد بچه بعد به مدت عادت میکنه

بنظرم بچه عادت نمیکنه تحمل میکنه ...

لطفاً درخواست دوستی ندهید .. برای رویاهای خودم میجنگم.....پشت کنکوری ۱۴۰۵ ...رویایی روپوش سفید پزشکی