2777
2789

ببخشید میگم حالا اگه من عبا بپوشم با مانتو بلند بعد آرایش واسه دل خودم و به کوچولو موهام بیرون باشه گناهه؟

ناخن کاشتن دیگ مثل اینکه کنسل شد نمازم سعی میکنم از این به بعد بخونم

عزیزم چی بگم اخه😥بستگی داره تعریفت از حجاب چی باشه

تو که دوس داری موهاتو بدی بیرون چه یه کوچولو چه همش هیچ فرقی نداره

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دانشگاه حالا خبری هم نیست اینقدر خودتو از الان درگیر کردی که باحجاب باشی یا بی حجاب ؟!

اصلا چند سال دیگه هیچکس اونجا اسم شما هم یادش نمیاد چه برسه چهره و پوششت ! پس برای این چیزا مواظب باش دنیا و آخرت خودتو تباه نکنی .

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

دخترا همیشه این کلنجار رفتن تو ذهنشون هست تمومی نداره

فکر نکن تو دلت می خواد بقیه چادری ها دلشون نمی خواد همه دلشون میخواد ولی آدم مگه باید هر کاری دلش خواست بکنه

دو روزه دنیا

خیلی زود پیر میشیم به خدا زود تموم میشه

خودت می دونی چی درسته چی غلطه 10 ساله که نیستی

فقط اونی که درسته رو با قاطعیت انجام بده

نخواه دو روز دنیا خوش باشی و یهو ببینی زمان رفتن رسید و ای دل غافل ای کاش به حرف خدا گوش کرده بودم

چرا تایپیکت تعطیل شد؟ بله عزیزدلم موی بیرون و ارایش هم گناهه... برا مرتب بودن مگه باید ارایش کرد؟

راستی من خودم دلم واسه کاشت مژه و ناخون میره ولی گناهه درکت مبکنم

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

یا خدا کی گفته کاشت مژه و ناخن گناه خدایی به حرفایی که میزنید حتی لحظه ای فکر نیکنید بگیم ۱۰ هزار سال قبل بود ادم اومد اروپایی ها میگن ۶ هزار سال ۵ هزار سال پیش نوح بوده بگیم اصلا ۴ هزار سال قبل کی بوده مژه و ناخن که اصلا بخوان حرومش کنن یا بگن گناه اصلا ادم میمونههه واقعا میمونه عزیزم شما دینت انسانیت باشه دل نشکون بدی نکن دزدی نکن مطمان باش خدا به دو تا شاخه ی موی تو کاری نداره در ضمن هر کاری که دوس داری بکن مگه ادم چقدر زندس که کاری که دوس داره رو انجام نده از زندگیت لذت ببر سالای زیادی ۲۰ تا ۳۰ سال نمیمونی زمان زود میگذره و حسرت به دلت میمونه