2777
2789

پانسیونی که هستم قبلا هم تاپیک زدم یه اقاعه رفت و آمد داره اولش خیلی اذیت بودم ولی الان شال ميندازم و غیره ولی همچنان راه میره یهویی عین خر بدون سلام علیک میاد و اینکه امروز توهین کرد به پشت کنکوری ها گفت عرضه داشتید نبودید و گورتون رو اگر میخواهین گمکنید درس بخونید شما اگر خوب بودید اینجا نبودید و.. ناراحتم کرد حقیقتا اللن که اصلا تمرکز ندارم بع نظر شما بمونم یا نه لطفا صادقانه بگید

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ایشون صاحابکارتونه؟ میگفتی گوه خوریش به تو نیومده من اگه عقل داشتم واسه تو حمالی نمیکردم ریدم تو غیا ...

صاحبکار نه میرم اونحا درس میخونم

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

به عنوان یه پسر بهت میگم

مگه بخاطر حرف اون اومدی که بخوای بخاطر حرف اون بری

تو هدفت خیلی والا تر از این حرفهاست

اگه بخوای الان با این حرف ها پا پس بکشی وای به حال وقتی که تو بیمارستان بری و دوران رزیدنتی بگذرونی تازه اونجا میفهمی تحقیر شدن یعنی چی ، جایی که بعضی ها از فشار روانی دست به خودکشی هم زدن

قوی باش دختر🤍💪

به عنوان یه پسر بهت میگم مگه بخاطر حرف اون اومدی که بخوای بخاطر حرف اون بری تو هدفت خیلی والا تر از ...

اخه امنیت روانی ندارم یعنی موقع مطالعه روانم آروم نیست آرامش ندارم توی بیمارستان رزیدنتی ارزش داره من آرامش ندارم میدونی یعنی چی یعنی از بست حاشیه داشته اینجا ذهنم آرام نیست

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

میخواهم جامو عوض کنم و بگم نصف ماهمو بده

عزیزم بخاطر حرف کسی از هدفت منصرف نشو اگه صاحابکارت نیست بزن تو دهنش بگو گوه نخور

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

عزیزم بخاطر حرف کسی از هدفت منصرف نشو اگه صاحابکارت نیست بزن تو دهنش بگو گوه نخور

ولی درکمیکنی ای نه من چطور توی مکانی بخونم که هی میاد و میره هی چشمم به در باشه که شال بذارم یا همچین شخصی که توهین کرده

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

به نظرم به این قضیه به عنوان یه امتحان نگاه کن که آیا با وجود این مشکلات که قطعا در آینده بیشتر خواهد بود میتونی ادامه بدی یا از همین الان بفهمی که با خودت چند چندی

درضمن اگه قرار باشه تو جواب همه رو بدی که میشی یکی مثل همون ها

تو با سکوتت یه جاهایی میتونی بیشتر از هر حرفی به طرف مقابلت ضربه بزنی

گر با بد، بد کنی پس فرق چیست