میدونم سخته برات ولی باهاشون راه بیا، پدر مادرها مهمون چند روزه این دنیا و ما هستن، سنشون بالاست و با خیلی از عادات به این سن رسیدن که دیگه دست خودشون نیست و قابل تغییر نیست
یادمه پدربزرگ مادریام بعد از فوت مادربزرگم یه مدت خونه ما بود خیلی مرد بزرگ و نامداری بود ولی بعضی کارهاش طبق عادت خانواده ما نبود مثلا داخل سینک وضو گرفتن و من همینطور تو ذهنم مونده بود
تا هفته قبل که خونه پدرم بودم، بدلیل سن بالا که زانوهای پدرم ساب رفته و.. با چشم خودم دیدم که پدرم داخل سینک ظرفشویی وضو گرفت (روشویی و چندتا شیر دیگه هم هست ولی شرایطش اینطور پیش رفت)
در مجموع همونطور که ما همه کارهای نوجوانهارو درک نمیکنیم، دلایل خیلی از کارهای سالمندان هم برامون قابل درک نیست مگر اینکه خودمون به اون سن برسیم...
کمتر به رفتارها و عادات پدر و مادرهای میانسال و مسن حساس باشیم که نه اونا موذب باشن نه خودمون،
فکر کنیم پدر مادر خودمون اومده خونمون
هرچند پدر و مادرهای همه عروسها همهچیز تموم هستند و مبادی آداب و فقط پدر و مادر شوهر اصول خونه رو نمیدونند💔
درسته پدر و مادر خودتون براتون فرق داره ولی اونا هم پدر و مادر همسرتون هستند خونه پسرشون هست خانوما اینو هم در نظر بگیرین
ریپ نزنید جواب نمیدم روزتون خوش👋🏻♥️