2777
2789
عنوان

آیا شما تو حموم فین میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 5983 بازدید | 218 پست
اونجا رو با حمام فین کاشان اشتباه گرفتن

یکی هم رفته بوده اونجا هی فین کرده مامورای نگباهی بردنش گفته چیه مگه اسمش فین نیست مگه نباید اینجا فین کرد؟😅

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

من همیشه قبل از حمام میرم دستشویی؛ بحث تمیزی نیست بحث اینه بعد هی باید اب بریزی تا مطمین شی کاملا شس ...

میگن باعث مشکل ماورایی هم میشه

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کامنتاروو😅🤣

کاربری اول دست داداشم بود الان دست منه یک عدد پشت کنکوری هستم برای استراحت روزی چند دیقه آخرای روز یا قبل خواب میام نی نی سایت و میرم پس اگه کامنتی گذاشتم ریپلایم خورد جوابی ندادم بدونین وقت نداشتم و احتمالا آفلاین شدم. علاقه مند به رنگ سبز ، طبیعت و دوچرخه سواری🚵‍♀️ اسب دوست دارم، سگ و عروس هلندی

میگم که کاش فین که هیچی اصلا میشاشید تو حموم ولی بقیه کارا رو نمیکردن

میدونم سخته برات ولی باهاشون راه بیا، پدر مادرها مهمون چند روزه این دنیا و ما هستن، سنشون بالاست و با خیلی از عادات به این سن رسیدن که دیگه دست خودشون نیست و قابل تغییر نیست

یادمه پدربزرگ مادریام بعد از فوت مادربزرگم یه مدت خونه ما بود خیلی مرد بزرگ و نامداری بود ولی بعضی کارهاش طبق عادت خانواده ما نبود مثلا داخل سینک وضو گرفتن و من همینطور تو ذهنم مونده بود

تا هفته قبل که خونه پدرم بودم، بدلیل سن بالا که زانوهای پدرم ساب رفته و.. با چشم خودم دیدم که پدرم داخل سینک ظرفشویی وضو گرفت (روشویی و چندتا شیر دیگه هم هست ولی شرایطش اینطور پیش رفت)

در مجموع همونطور که ما همه کارهای نوجوانهارو درک نمیکنیم، دلایل خیلی از کارهای سالمندان هم برامون قابل درک نیست مگر اینکه خودمون به اون سن برسیم...

کمتر به رفتارها و عادات پدر و مادرهای میانسال و مسن حساس باشیم که نه اونا موذب باشن نه خودمون،

فکر کنیم پدر مادر خودمون اومده خونمون

هرچند پدر و مادرهای همه عروسها همهچیز تموم هستند و مبادی آداب و فقط پدر و مادر شوهر اصول خونه رو نمیدونند💔

درسته پدر و مادر خودتون براتون فرق داره ولی اونا هم پدر و مادر همسرتون هستند خونه پسرشون هست خانوما اینو هم در نظر بگیرین

ریپ نزنید جواب نمیدم روزتون خوش👋🏻♥️

میدونم سخته برات ولی باهاشون راه بیا، پدر مادرها مهمون چند روزه این دنیا و ما هستن، سنشون بالاست و ب ...

عزیزم نمیتونی منو ریپ کنی و بگی منو ریپ نزن

اینا که بار اولشون نیس میان خونه ما. منم از اون عروسا نیستم. زمانی هم که هیچکس خونشون نمیرفت من میرفتم براشون غذا میبردم.

۸ ماهه حامله بودم نزدیک دو ماه بود حموم نرفته بود با اون شکم بردمش حموم. قدمشون رو چشم بیان .من مشکلی با اومدنش ندارم

مشکل من فقط و فقط با تعویض پوشک و تمیز کردنش هس.

من چجوری وقتی مدفوع کرده باید تمیزش کنم؟؟

شاید من بلد نیستم اگه راهی میدونی بگو

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

عزیزم نمیتونی منو ریپ کنی و بگی منو ریپ نزناینا که بار اولشون نیس میان خونه ما. منم از اون عروسا نیس ...

من منظورم کارهای معمول و عادات روزمره هست عزیزم

این مورد واقعا خارج از وظایف شماست و باید براشون پرستار بگیرن

یه خانمی بود میگفت از بس مادرشوهرش بالا پایین کرده بود در نهایت دیسک کمرش مشکل پیدا کرد و الان خودش به مشکل خورده، اون یکی جاری روزهایی که نوبت خودشون بود اون چند روز رو پرستار میگرفت

بنظرم همه چی تعادل نه مثل بعضی خانما از کوچکترین عادات ایراد بگیریم نه در این حد

این مورد واقعا خارج از وظایف شماست و باید براشون پرستار بگیرن

خودشون عمرا قبول کنن پرستار رو . یه جور بی احترامی میدونن

دختراش هم نمیان یا نهایتا یه روز بیان.

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

من منظورم کارهای معمول و عادات روزمره هست عزیزماین مورد واقعا خارج از وظایف شماست و باید براشون پرست ...

همین مشکل همینه که اسم پرستار بیاد ناراحت میشن. و اینکه خودشون نمیگن ما رو ببرید خونه خودمون .

خونه بقیه جاریام خواهرشوهرم میرفت همسایه هستن.

ولی خونه من چون راه دور هستم نمیاد

یه خواهر شوهر دیگم الکی بهونه میاره که نیاد

منم گرفتار شدم

واقعا واقعا نمیدونم چیکار کنم. فردا قراره بیان

دعا کنید برام

همین مشکل همینه که اسم پرستار بیاد ناراحت میشن. و اینکه خودشون نمیگن ما رو ببرید خونه خودمون .خونه ب ...

امیدوارم همهچی خوب پیش بره و به راهحل خوبی برسید که هم شما به آرامش برسید هم پدر و مادرتون🙏🏻🌷

فک کردم حمام فین کاشان و گفتی

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱