2777
2789
عنوان

آیا شما تو حموم فین میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 5698 بازدید | 214 پست
یکی بود تعریف میکرد ک رفته بود حمام این کار را کرده بود متأسفانه از بدشانسیش گرفته بود سوراخ راه آب ...

وایییی🤣🤣🤣🤣

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست چهارصد نفره🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😅😅😅😅😂😂😂😂تازه لرام توضیح هم میداد ک آش خورده بودم حمام شده بود عین ورزشگاه آزادی 😑😑😂😂

وای خدا

به خدا تو داری دروغ میگیییی😐🤣🤣🤣

مگه میشهههههه

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست چهارصد نفره🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥

وسواس نیسمآخه فینا گیر میکنن تو توری کفشوخیلی چندشهوای حالم بد شد

کف شو بندار دور

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
یکی بود تعریف میکرد ک رفته بود حمام این کار را کرده بود متأسفانه از بدشانسیش گرفته بود سوراخ راه آب ...

اره . زن مستاجر بابام هم این کار کرده بود...زن وسواس داشت..نکرده بود بیاد بیرون بره دستشویی

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

سینک رو با اسپری سینک و حموم رو با جوهر نمک بشورید.

دیگه مهمون که نمیشه چیزی گفت زشته ناراحت میشن...

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر