2777
2789
عنوان

از مامانم بدم میاد

144 بازدید | 24 پست

نمیدونم چرا وقتی میگه حالش بده یا مشکلی داره یا گریه میکنه اصلا دلم براش نمیسوزه و حتی بدمم میاد ازش

خودش هیچ وقت بهم اهمیت نداده همیشه با تحقیر باهام رفتار کرده یعنی به خاطر اینه ازش بدم اومده؟ بابامو خیلی دوس داشتم یعنی خار بهش میرفت گریه میکردم ولی چن ساله اونقدر بهمتوهین و تحقیر کردن از رنج هیچ کدومشون ناراحت نمیشم یعنی من سنگ دل شدم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۶

کاش ازدواج کنی بری و از اون خونه راحت بشی منم خونه بابا خیلی اذیت شدم و میشم اما چاره چیه ولی من متنفر نیستم چون از این دنیا میریم یروزی همگی بی احترامی نمیکنم بهشون ولی بعضا رفتاراشونو میگم بود نبود من تو خونمون زیاد فرق نمیکنه 💔😅ولی خدا ارحم الراحمینه چون میترسم یروزی خدا نکنه خدا نکنه از دستشون بدم و عذاب وجدان بکیرم

کاش ازدواج کنی بری و از اون خونه راحت بشی منم خونه بابا خیلی اذیت شدم و میشم اما چاره چیه ولی من متن ...

متنفر نیستم ولی درد و رنجشون و بهم میگن عصبانی میشم چون خیلی وقتا هرشب به خاطر رفتارشون تا صبح گریه کردم و بی اهمیت بوده حس میکنم برا اینه حتی ترحمم نمیکنم بهشون

متنفر نیستم ولی درد و رنجشون و بهم میگن عصبانی میشم چون خیلی وقتا هرشب به خاطر رفتارشون تا صبح گریه ...

منم آنقدر گریه کردم دیگه عینکی شدم چارش ازدواجه و سلام دعا میکنم شورای خیلی خوب گیرمون بیاد بریم از این خونه

منم آنقدر گریه کردم دیگه عینکی شدم چارش ازدواجه و سلام دعا میکنم شورای خیلی خوب گیرمون بیاد بریم از ...

ولی من از این اذیت میشم که چرا ترحمی ندارم میگم شاید سنگ دل شدم