2777
2789
عنوان

شوهرم همش سرش تو گوشیه

335 بازدید | 19 پست

من تو شهر غریب تنها کسی که دارم شوهرم نه دوستی نه اشنایی تک و تنها ـ شوهرمم که بیشتر سرکار چند ساعتی هم که خونست همش سرش تو گوشیه هر چقد یگم حوصلم سر رفت یکمم با من حرف بزن انگار نه انگار الکی میشه باشه باز میزه تو گوشی یا میگه چی بگم اخه

اصلا نه درباره کارش نه هیچ چیز دیگه حرف نمیزنه بعد همین که به مادر و خواهراش میرسه از کل کاراش و حساب کتاباش و خاطرات و... باهاشون میشینه حرف میزنه 😞

الان هم میگم از صبح تا الان نبودی حوصلم سر رفت الان هم میری تو گوشی میگه این وقت شب چیکار کنم برات و باز رفته سرشو کرده تو گوشی داره فیلم میبینه منم باهاش سر سنگین شدم 🚶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب وقتی این راه حل جواب نمیده راه حل دیگه ای امتحان کن بهش نگو حوصله م سر میره بهم توجه کن چون دقیقا برعکس رفتار. میکنن بجاش میدونی چیکار کن یه چیز بهت میگم تضمینی به حرف کس دیگه گوش نده اصلا.باهاش سرسنگین نباش ولی یه مدت همش بخودت برس و به کارهای خودت مشغول باش بشور بساب خونه رو نمیگم مثلا وقتی خونست شروع کن آرایش کن موهاتو شونه کن با دوستات خانواده ت تلفنی حرف بزن بخند.عصرها برو ورزش پیاده روی باشگاهی جایی.تو نت فیلم آموزشی چیزی ببین مثلا.اینحوری اون حسودی میکنه دلش میخواد به اون هم توجه کنی خودش میاد سمتت.امتحان کن.اکه بخوای مثل بچه ها گیر بدی پاپیچش بشی توجه که نمیبینی بدتر طرد میشی.ولی عزت نفس خودتو که بالا بری میبینی چقدر حسودیش میشه.بی محلی نکن با خودش هم بگو بخند ولی کم.غذای خوب هم بپز دوست دارن مردها شکمون