برن بمیرن بابا تیم ملیتیم ملی فقط زمان علی دایی و عابدزاده و اینا که شرف داشتنبازی ملبورن استرالیا و ...
علی دایی همیشه کنار تیرک دروازه می ایستاد که یالا بهم پاس بدید امثال علی کریمی باید با تلاش توپ رو بدست می آوردن به دایی پاس میدادن که آمار گلش بالا بیاد .چقدر حرص میخوردیم فوتبال تگاه میگردیم .کریمی هم کم کم انگیزه ی بازی رو از دست داد
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
بابا یه عقده پرتوقع پر حاشیه دختر باز مشروبی اهل دود دم ابرو ایران افتاده دستشون نمیدونم شما چرا دل ...
من پسرم نگاه میکرد دیدم
وگرنه آخرین چیزی که بهش فکر میکنم فوتباله
‿︵‿︵‿ ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اونور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش میکنه،نمادی که ریشههای هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون میده و جهان بهش احترام میذاره…🙂اما اینور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرنهاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب میکنه!💔🤦🏻♂️از خودی میخوریم همیشه
یه هفتس کل فامیل داریم سر بازی پرسپولیس استقلال شرط میبندیم کل کل میکنیم آخرن رفتن مساوی کردن حالمون گرفته شد،همینا میرن میشن تیم ملی خوب چه توقعی داری؟