2777
2789

که مدل قشنگ داشته باشه ؟

روپوش سفید میخوام بدوزم

پارچه چه جنسی بخرم؟؟

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

من رفتم از تجهیزات پزشکی خریدمحالا چرا میخواهی بدوزی؟ برو بخرتازه بعضی داشنگاه ها مثل داشنگاه ما گفت ...

یعنی قد چند بهتون گفته بودن؟؟

🫠میخوام یکم بیشتر به تنم بشینه آخه سایزم یکم بزرگه میخوام فیت تن خودم باشه

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من رفتم از تجهیزات پزشکی خریدمحالا چرا میخواهی بدوزی؟ برو بخرتازه بعضی داشنگاه ها مثل داشنگاه ما گفت ...

خیلی ببخشید مزاحمت میشم

قد چند گفتن ؟شما قد چند گرفتی

یعنی قد چند بهتون گفته بودن؟؟ 🫠میخوام یکم بیشتر به تنم بشینه آخه سایزم یکم بزرگه میخوام فیت تن خود ...

ب ما گفته بودن تا زانو

البته ما یکم کوتاه تر گرفتیم اوکی بود ولی خیلی کوتاه رو گیر میدن

برو همون تجهیزات پزشکی سایزبندی داره اوکیه

من خریدم ۴۰۰ تومن همین دو هفته پیش

خیلی ببخشید مزاحمت میشم قد چند گفتن ؟شما قد چند گرفتی

ن عزیزم این چ حرفیه

برای هر دانشگاه فرق داره دیگه

ب ما گفتن بلند باشه تا زانو

ولی حالا شما صبر کن دانشگاهت بگه چجوری یا چ مدلی باشه بعد بگیر

ن عزیزم این چ حرفیهبرای هر دانشگاه فرق داره دیگهب ما گفتن بلند باشه تا زانو ولی حالا شما صبر کن دانش ...

قررررربوووونت برممم