2777
2789
@گلناربانووو سلام عزیزم حس می کنید من چه زمانی ازدواج دارم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟کجا باهاش آشنا م ...

سال دیگه این موقع

یعنی نیمه ی دوم ۴۰۵

شغلش دولتیه

خوش اخلاقه

کمی زودجوش

ولی مهربون

یکی از افراد خانوادش تورو بهش معرفی میکنن و خوشش میاد ازت

بچه ها شب تون خوش

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اون تاپیک قفل شد اومدم تاپیک خودتبله درسته بعضی وقتها یهو فعال میشه حسم و رد خور نداره غلط شهچجوری ی ...

منم میشه لطغا بگین کلا ازم چیا حس میکنین؟

سجاد حسش بهم دوستیه یا عاشقانه ایناهاست؟

کی پیشنهاد رابطه عاطفی میده؟

جز من به دختر دیگه ای مثلا کسی که قبلا باهاش بوده فکر میکنه و در ارتیاطه؟ مثلا چند روز پیش با اون دختره بیرون بود؟

الان که ارتباط رو کم کرده بخاطر مشغله کاریشه یا میخواد کلا کم شه رایطمون؟

ببخشسد زیاد شدن حمد میخونم برانون

اون تاپیک قفل شد اومدم تاپیک خودتبله درسته بعضی وقتها یهو فعال میشه حسم و رد خور نداره غلط شهچجوری ی ...

آران تااخر هفته بهم پیام میده ؟

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم

میشه منم بگید لطفا خواهش میکنم...

کنکور و دانشگاه پزشکی دندون یا دارو سال۴۰۶ دولتی قبول میشم؟ تورو خدا بگید

با ن ازدواج میکنم؟ یا با. ا؟

کی ازدواج میکنم؟ و یا شغل همسر ایندم...

@گلناربانووو

رنگ لباسم یا ماه تولدم یا فصل

سال دیگه این موقعیعنی نیمه ی دوم ۴۰۵شغلش دولتیهخوش اخلاقهکمی زودجوشولی مهربونیکی از افراد خانوادش تو ...

منن بگو

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم

عزیزم میشه به من بگین کی باردار میشم چندتا بچه و چه جنسیتی به دنیا میارم امضای خدا پای همه آرزوهای قشنگتون ان شاالله لطفا جواب من رو هم بده عزیزم 😔

بچه ها وقتی سرم درد بگیره درست در نمیاد

اگه شرایطم اوکی شد فردا توی همین تاپیک ریپ میزنم کامنت هاتونو

خواهشا قسمم ندید ممنون

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

سلام عزیزم میخام بدونم درباره اینم میدونی بک حس شوهرم واقعان بهم چیه یعنی ب غیر ازن کسیو هم میبینه یا ن