2777
2789

برای ما از اینم کمتر ،مستاجرم هستیم ولی خوب نمیشه ولخرجی کرد ،بیشتر خرج خوردوخوراک

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی هم خوبه واسه شرو ع زندگی

شوهرمن ۲۰ تومن به زور در میاره گاهی هم ۱۵ تونن

یک پسر دانشجو و یک پسر ۱۴ ساله دارم به زور مدیریت میکنم .خواسته هام رو کمکردم قناعت میکنم بیشتر به بچه ها میرسم چاره ای نیست مهم اینه یک خانواده ایم و اوضاع هر چقدر سخت باشه پشت همهستیم شما هم توکل کن بخدا تازه اول راه هستید و واسه دونفر این پول خیلی هم خوبه

این طبقه پایین خونه باباش دیگه ناجور شد قبول نکن اصلا.حتما دور زندگی کن محصوصا اگه تک فرزند یا دارای ...

شرایطش نیست

تازه کابینت زدن و فرش برای اونجا خریده و

خودمم مستاجری دوست ندارم

خصوصی

من همسرم حقوقش همینقدره میانگین

با شیفت موندن و اینا سه چهار تومن بالا و پایین میشه

درحال حاضر هم تقریبا ۲۰ـ۲۲ قسط میدیم

مثلا برای خونه از هدفمون که چیتگر بود اومدیم گرمدره به نوساز ۹۴ متری گرفتیم با خیال راحت ، این یعنی سازش که ما دوتامون داشتیم

خرج زندگی دونفره که نرماله وحشتناک نیست خیلی مهمونی نداریم جز خانواده هامون

ماشین داریم

من که دانشجو ام

تفریحاتمون در حد متوسط های فلان رستوران و فلان برند نیست

ولی نه خونه موندن هم نیست

در حال تلاشیم شکر خدا

باید ببینی خودت چی ویکی و چی مخای

ولی بنظرم با مادرشوهر بجا نباش اول زندگی هی دخالت مکنه

خیلی هم خوبه واسه شرو ع زندگی شوهرمن ۲۰ تومن به زور در میاره گاهی هم ۱۵ تونن یک پسر دانشجو و یک پسر ...

مستاجرین ؟

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

شرایطش نیست تازه کابینت زدن و فرش برای اونجا خریده و خودمم مستاجری دوست ندارم

مستاجری خیلی سخته،اذیت میشی ولی خب الان خونه خریدن خیلی سخته اگ اهل پس انداز باشید کم کم خونه برا خودتون جدا بخرید خوبه ولی خب اگ قبول کردی اونجا زندگی کنی ی حد و مرزایی بذار ک مشکلی پیش نیاد...اینام بستگی ب خودت و خونواده طرف داره ک کنار بیاید با هم یا نه