2777
2789

همیشه با خودم فکر میکنم که اونها که فوت کردند یادشون مونده که اینجا عزیزانی داشتند که دل تنگشونن. اصلا خودشون دل تنگمون میشن. من که دارم از دلتنگی میمیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی میشه اون دنیایی باشه که عالت برقرار بشه

مشخصه که هست پس قرآن چیه حقیقتی روشنتر از این

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

یعنی میشه اون دنیایی باشه که عالت برقرار بشه

کاش. این دنیا که فقط غم و غصه ست. نه از بچگی خیری دیدیم نه از بزرگسالی. عشق زندگیم همسرم فوت کرد و تا وقتی زمان مرگم میرسه خوشی نمیبینم

اره شنیدم ولی نگاه نکردم.

سرچ کن تو تلگرام کانال زندگی پس از زندگی ، اونجا اکثر کلیپاش هست،بعضیاش که دکتر و پزشک هم تو بیمارستان بوده ن همش و تایید میکردن ،مخصوصا یکی بود زمانی که روح شده بود تو سرد خونه رفته بود داخل یکی از طبقه های سرد خونه ،طرف کلا از یه شهر دیگه بود ولی روحش پرواز کرده بود یه شهر دیگه ،این خیلی عجیب بود ...کلا شوکه کننده بود ،گوگلم سرج کنی احتمالا بیاد کدوم قسمتش بود

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

سرچ کن تو تلگرام کانال زندگی پس از زندگی ، اونجا اکثر کلیپاش هست،بعضیاش که دکتر و پزشک هم تو بیمارست ...

همش تو فکر همسرمم. خب اینا کامل که فوت نکردن. همسر منم یه شب تو کما بود. بمیرم براش چقدر زجه زدم براش. هی ولی رفت

منم خیلی دلم میخواد بدونم اون دنیا چه خبرهیه موقع هایی از شدت کنجکاوی نمیدونم چیکار کنم

من از وقتی همسرم فوت شده اینطور شدم.قبلا اصلا برام مهم نبود و فکر میکردم مرگ خیلی از من دور

من از وقتی همسرم فوت شده اینطور شدم.قبلا اصلا برام مهم نبود و فکر میکردم مرگ خیلی از من دور

خیلی خیلی تسلیت میگم عزیزدلم ، خدا به دلت آرامش بده

منم وقتی یکی از نزدیکانم فوت شدن دائم بهش فکر میکنم

❤️🤍PEGAH🤍❤️