2777
2789
عنوان

همکارم متاهله

188 بازدید | 17 پست

به بهانه فرستادن عکس کارهام تو مدرسه شمارم رو گرفت بعد هم به بهانه همین کارهای مربوط به مدرسه چند باری زنگ زد و من خیلی جواب ندادن ولی خب هی سعی میکنه که فرصت جور کنه حرف بزنیم و بین حرفاش احساس میکنم حرف های منظور دار هم میگه یا من دارم سوء برداشت میکنم نمیدونم والا

مثلا پنج شنبه زنگ زده میگه دفتر کلاس مو بیارم براتون ببرید مدرسه من یکی دو روز نیستم گفتم من شهر مون نیستم و جای دیگه ام گفت عه بیام اونجا؟ یا حرف های این چنینی که حالت لاس داره به نظرم

از نظر شما منظوری داره یا من اشتباه فکر میکنم آخه متاهل هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون احساسی ک داری درسته

آخه متاهله بعد میگم من خیلی دارم زیادی منفی فکر میکنم یا ممکنه که هدفی داشته باشه ولی خب مگه میشه تازه هم ازدواج کرده و به نظرم زنش رو هم دوست داره آخه یه بار زنش زنگ زد خیلی خوب باهاش حرف میزد

آخه از کجا معلوم فکر کنم با بقیه هم کلا هنین طوری حرف میزنه مثلا شما و فلان نمیگه میگه تو

بیشتر سعی کن ازش فاصله بگیری و صمیمی نشی

اینجوری اگه نیت بدیم داشته باشه میدونه ک شما اهلش نیستی

بیشتر سعی کن ازش فاصله بگیری و صمیمی نشی اینجوری اگه نیت بدیم داشته باشه میدونه ک شما اهلش نیستی

من تاحالا دوست پسر نداشتم ولی خب یه مدتیه قصد داشتم که یکم ارتباط مو بهتر کنم تو جامعه چون سنمم خب داره بالا میره و در کل خیلی تعصبی هم نیستم که بگم حرف نزنم با جنس مخالف ولی خب این متاهله نمیدونم چطور اصلا به خودش اجازه میده وقتی متاهله بره سمت مورد دیگه اصلا مگه میشه اونم تقریبا تو رنج سنی منه در حالیکه تازه هم ازدواج کرده

من تاحالا دوست پسر نداشتم ولی خب یه مدتیه قصد داشتم که یکم ارتباط مو بهتر کنم تو جامعه چون سنمم خب د ...

یا اخلاقش اینجوریه ک با همه راحت حرف میزنه یا اینکه ن کرم داره

شما حواستو جمع کن

به هر حال اون ب قول خودت شایدمدلش اونطوره.شما هم اون کاری ک فکر میکنی باید و درسته انجام بده.

میدونید منم کلا مدلم اینجوریه که راحتم بعد خیلی به نظر تون بد نمیشه دوتا آدمی که خیلی معاشرتی هستند خواسته باشند باهم توی محیط رسمی حرف بزنند؟ میترسم پشت مون حرفی در بیاد حتی اگر حرف عادی هم بزنیم