2777
2789
عنوان

دوست پسر رفیقم

60 بازدید | 11 پست

سلام دوتا از همکارام باهم تو رابطه ان و من با خانومه صمیمی هستم پسره هم همکلاسیم بوده قبلا

ولی این پسره که همکارمه مدام به بهونه های مختلف میاد به من پیام میده

یبار نوشته بود سلام صبح بخیر پاشو ک دیر نرسی بلاخره مهندس شدی یادته تمرینای نقشتو من میکشیدم

سین زدم جواب ندادم بعدش روز بعد آهنگ فرستاده بود نوشته بود عجیبه باورم نمیشه دوباره کنار همیم دنیا کوچیکه من هنوز کارت عروسیتو عکسشو دارم زود عروس شدی ولی باز خوبه بچه نداری عجله نکردی در این مورد

اگر شوهرم ببینه این پیام میده میکشم 😑 بلاکش نمیتونم بکنم تو لیست بلاکم یک نفر هم بلاک نیست آخه میترسم شوهرم ببینه مرد بلاک دارم

در جواب بهش پیام بده و بگو لطفا از حد و حدود همکاری خارج نشید و به من پیام ندید بعدشم هرچی گفت جواب نده اگه ادامه دار شد شوهرتو در جریان بذار حتما

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

غلط کرده شل نگیر جدی بگو اینبار خوبه فردا پسفردا سر این یارو زندگیت به هم بریزه یا شوهرت شک کنه؟

ن دیگ توان این مشکل ندارم همینجوری شوهرم به باد هواست

بهش پیام دادم الان

چی نوشتی براش

نوشتم ببین آقای .... من متاهلم اصلا خوشم نمیاد دیگ پیامتون بیاد رو صفحه گوشیم گذشته فرق داره با الان لطفاً حد و مرز خودتون رعایت کنید که باعث سوء تفاهم نشه

سلام هم نکردم