2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای دختر خوبه چون دخالت خانواده همسر خیلی کم میشه ولی مثلا بخوان بیان خونشون یه چند روزی باید بمونن ...

همین الانم بخاطر دوری راه بخوایم بیایم خولستگاری توش موندیم

من پسرم.

ولی خب دوسش دارم

حاضرم براش هر کاری کنم

خانواده شو هم مث خانواده خودمدوس دارم

همین الانم بخاطر دوری راه بخوایم بیایم خولستگاری توش موندیم من پسرم.ولی خب دوسش دارم حاضرم براش هر ک ...

چند ساعت راه هست فاصلتون.فاصله مسافتی زیاد مهم نیست فاصله فرهنگی رو بیشتر دقت کن.

مستقله و وابستگی به خانوادش نداره

مستقل بودن خوبه

ولی اگ پیش خانواده م بودم توی مشکلات بیشتر کمکم میکرذن

هم مالی و...

ولی خیلی دوسش دارم خب عاشقشم چ کنم

میتونید تاپیک های قبلم بخونید

۱۰ ساعت

دیگه دوسش داری چیکار کنی.معمولا دختر میاد شهر خانواده شوهر حالاشما بتونی بری که خوبه چون دختر به خانواده خودش خیلی نیاز پیدا میکنه مثلا برای زایمان و بچه داری همش مادرها کمک حال دخترشون میشن.خیلی کم پیش میاد مادرشوهر اونقد خوب باشه که جورشو بکشه

دیگه دوسش داری چیکار کنی.معمولا دختر میاد شهر خانواده شوهر حالاشما بتونی بری که خوبه چون دختر به خان ...

مادر من خیلی مهربونه

بچه دایی هام و نگهداری میکنه چ برسه نوه خودش

اخه من شغلم اونجاس مجبور وایسم

در ضمن دوس ندارم اذیت شه از خانواده ش دور بشع

خودم دوری بکشم بهتره تا اون

وگرنه انتقالی میگرفتم

مادر من خیلی مهربونهبچه دایی هام و نگهداری میکنه چ برسه نوه خودشاخه من شغلم اونجاس مجبور وایسمدر ضمن ...

اگه همه شرایط اوکیه از همه نظر بهم میخورید فقط مشکل مسافتی دارید بنظرم چیز خاصی نیست میشه چشم پوشی کرد.محل زندگی رو هم باهم توافق کنید کجا باشه.

اگه همه شرایط اوکیه از همه نظر بهم میخورید فقط مشکل مسافتی دارید بنظرم چیز خاصی نیست میشه چشم پوشی ک ...

برام دعا کنید بشه

اخه خیلی دوسش دارم

خودش که فقط ی بار گفت تا خانواده م قبولت نکنن من درموردت نظری ندارم با اونا ارتباط بگیر؟

بنظرتون منظورش چی بوده یعنی منو میخواد براش مهمم؟؟

برام دعا کنید بشه اخه خیلی دوسش دارمخودش که فقط ی بار گفت تا خانواده م قبولت نکنن من درموردت نظری ند ...

آره دیگه دختر که مستقیم نباید بگه میخوامت میگه هرچی خانواده بگن هرچی پدرم بگه این نشونه حجب و حیاشه و دوستت داره که اینو گفته یعنی من حرفی ندارم باقی حرفها باید با خانواده زده بشه