2777
2789
عنوان

بنظرتون حس خانوما درسته⁉️⁉️

118 بازدید | 16 پست

حس میکنم یه پسری ازم خوشش میاد

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

خب

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لابد نخ داده که تو حس کردیش دیگه پس اره

نخ دادت یعنی چیکار کرده مثلا

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
نود درصد خانما این فکرو دارن

خب درسته یا ن

من حس هیچوقت اشتباه نکرده و این خیلی آزار دهندس

من عاشق امام زمانم چرا نباشم وقتی تو بدترین شرایط هر موقع بهش پناه بردم هوامو داشته ،من عاشق مادرمون حضرت زهرام من عاشق امام حسین و امام رضام .... من عاشق همه اهل بیتم 🫀😍انرژی زنانه ام اگه آدم بود میشد مارتین فورد :) من همیشه طرفدار خانما ام بنظر من خانما تو ایران خیلی مظلوم واقع شدن (البته بجز یه عده که زن علیه‌ زن هستن و به همجنس خودشون هم رحم نمیکنن)برعکس نام کاربریم اصلا هم بختور نیستم 🙂❤️‍🩹سنی که نوشتم سن روحمه نه خودم

من حس هیچوقت اشتباه نکرده و این خیلی آزار دهندس

خب مثلا طرف چیکار میکرده

این یه کلیشه هست که خانوما به زبون انداختن

که حس ما زنا اشتباه نمیکنه

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭

این یه کلیشه هست که خانوما به زبون انداختن که حس ما زنا اشتباه نمیکنه

ارا اینم هست