2777
2789
مجردی؟

چطور؟؟

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

طرف به دلش بشینه حلهبه این چیزا نیس حتمابعدم همه مردا جذاب و خوشگل نیستن حالا که توقع زن قشنگ داشته ...

من خواستگار داشتم به شدت زشت

بعد به من میگفت قیافه برام مهم نیست

مرد اگه عاشقت باشه هیچ کدوم اینا واسش مهم نیست

نه صاف بودنت مهمه نه چاق و بد فرم بودنت

شما رو زیباترین میبینه

اونایی که میگن شوهرمون عاشقمونه ولی خیانت میکنه تو خیالبافی خودشونه اون عشق نیست

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

یه چیزی بگم؟

منو همسرم قبل ازدواج باهم رفیق بودیم

من سر قرار نمیرفتم حقیقت در این حدددد اعتماد ب نفس نداشتم با اینکه یبار منو دیده بود

میگفتم ببینه منو پشیمون میشه چون همسرم از من زیباتره

ولی وقتی به اجبار بعد یسال همو دیدیم بقدری بهم اعتماد ب نفس داد که حتی بدون آرایش میرفتم پیشش دیگه

حتی الانم بهم میگه زیباترین زن زندگیشم

با اینکه از من خیلی سرتره ولی یه حسی بهم داده که فکر میکنم واقعا زیباترینم و ازش سرترم

من هم تیپ دارم هم قیافه،شوهراولم سرتیپ وقیافم نمیزاشت حتی برم بیرون مخصوصاتیپ بایدکلی حجاب میکردم درکل حالاپارانوئیدی هم بود

دومی هم میگفت واسه تیپت گرفتمت،هرچندواسه یه تیپ تنهاکسی نمیگیرتت ولی خب اونم درحال طلاقیم چون خودشیفته بودوکلاآدم نیست

خلاصه که راست میگن به تیپ وقیافه واینانیست،فقط خدادبخوادشانس باهات یارباشه

میکاپ آرتیست مشهد_mua

هر کی گفته خدا عادله به قبر باباش خندیده شما جدی نگیر

حتی اینم درست نیست که میگن همه با عمل خوشگل میشن

باید زمینه باشه خیلی ها رو دیدم با عمل مصنوعی و بد شدن

تازه چرا آدم خودش و ببره زیر تیغ جراحی عمل سنگین کنه

از اول باید خوشگل باشه ....💔

ببین قیافه و اندام مهم هست کسی منکر نمیشه

اما همه آدم ها تعریف یکسانی از زیبایی ندارند یکی ممکن از نظر شما زیبا باشه از نظر من خیر

دوم اینکه مگه همه پس های دنیا خوشگلن بخوای حساب کنی مردها اکثرشون به صورت پیش فرض از زن ها از نظر ظاهری پایین ترن