2777
2789

نه از این قانون جذبی ها

همینجوری زبانی

چون من اصلا با قلم و کاغذ نمیتونم ارتباط بگیرم و اینکه اعتقادی ندارم

و خب تا وقتی باور نداشته باشی هم تحقق پیدا نمیکنه دیگه

میشه منت بزاری با دل مهربونت دعام کنی ❤️ دعاهاتون همیشه گیراست 

از یه جایی باید شروع کنی دیگه

برای قدم اول همین شکرگزاری زبانی عالیه

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شكر نعمت نعمتت افزون كند

كفر نعمت از كفت بيرون كند.

معلومه كه تشكر از خدا تاثير داره. پس چي

لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ

بخشي از ايه ٧ سوره ابراهيم.

يعني اگر شكر كنيد قطعا نعمت هايتان را مي افزايم

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

برا من تاثیری نداشت

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بنظرم شکر گذاری تاثیرش اینه ذهنت اروم و مثبت میشه عقلت خوب کار میکنه کار خطا نمیکنی نتایح خوب میشن و چیزای خوب کم کم پیش میاد

آرزوم اینه استاد دانشگاه شم یه صلوات بفرست به آرزوم برسم🥹

خیلی خوبه

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

مثل ربات نیا بگو خداروشکر فلان چیز رو دارم فلان چیز رو دارم یه بار برای همیشه به این فکر کن که خدا ب ...

آره من همینجوریم

خیلی حس خوبی هم میگیرم

ولی رو کاغذ مثل این سخنرانی استادا نمیتونم بنویسم

میشه منت بزاری با دل مهربونت دعام کنی ❤️ دعاهاتون همیشه گیراست 

تاثیر داره؟

اره دیگه

ما معمولا خودمون رو با کسایی که ازمون بالاترن یا امکانات بیشتری دارن مقایسه میکنیم هی میگیم چرا فلان چیز رو نداریم

یه بارم به داشته هات فکر کن

معجزه نمیشه اما حال روحیت بهتر میشه