2777
2789

باور کنید اولین نفر خودم دارم اذیت میشم ولی نمیخام قرص بخورم میدونین چرا؟ چون قبلاً خوردم و الان بی حس بی حس هستم نسبت به همه چیز.

نزدیک یکساله که قرصارو قطع کردم ولی کلا بی حس شدم نسبت به هرچیزی ،نه چیزی خوشحالم میکنه نه چیزی غمگین

حتی نمیتونم گریه کنم میدونین چقدر سخته آدم دلش گریه بخواد ولی نتونه گریه کنه؟ سخت تر از این وجود نداره شاید به زور دو قطره اشک ازم بیاد

پس تو این سایت اینقدر نگید قرصهای آرامبخش و اعصاب بخورن واقعا آدم بی حس میشه

خواهشاً تاپیک های قدیمیمو لایک نکنید یاد آور روزهای بد هست برام.اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلت چیه عزیزم؟

یکی از عزیزام فوت شده و افسردگی داشتم

خواهشاً تاپیک های قدیمیمو لایک نکنید یاد آور روزهای بد هست برام.اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

خب پس با احساسات عذاب دهنده زندگي كنن؟

مگه تنها راه نجات ازش قرصه ؟؟ خیلی چیزای دیگه هم هست

من میخواستم برا اضطراب بخورم صبح یجوری تپش قلب گرفته بودم نمیتونستم نفس بکشمولی راستش منم میترسم میگ ...

با یکی دوبار که اصلا تاثیر نداره باید کمش حداقل یک هفته منظم خورده بشه

ولی من واقعا بی حس شدم

الان تو استرس زا ترین موقعیت ها قرار میگیرم ولی عین خیالم نیست میگم خوب که چی آخرش یه چیزی میشه

درسته قرص خیلی مضرات داره ولی اگه نمیخواهی مصرف کنی باید خودت حال خودت رو خوب کنی💞

جوشونده اسطوخودوس، بابونه، گل گاوزبون، ورزش منظم، مطالعه، دوری از افکار منفی...با اینجور چیزا

خب تو ك ميگي الان مصرف نميكنيپس دليلش قرص نيست دليلش مربوط ب وضعيت روحي خودت هست

مگه فقط تو تایم مصرف اینجوریه ؟ پس شما در مورد عوارضش چیزی نمیدونی من حتی کتابهای درسیمم درمورد تمامی قرص های اعصاب روان هست!!!

با یکی دوبار که اصلا تاثیر نداره باید کمش حداقل یک هفته منظم خورده بشه ولی من واقعا بی حس شدمالان تو ...

من اصلا نخوردم تاحالا

میپرسم تاثیر مثبتی داشته اصلا؟

برای من هم برای افسردگی دارو نوشته هم اضطراب